37

Анонимен

преди 4 месеца

Медът е 3ти, зърнените продукти 2ри и млякото 1во.

36

До аз съм бе аз

преди 4 месеца

Да ядеш на коня на паметника на цар-освободител . .....

35

До Трифон

преди 4 месеца

А бе алкохолик добре ли си?

34

Добре

преди 4 месеца

Дарете на детски градини,сиропиталища на старчески домове,продавайте малко над изкупната цена и ще са доволни всички.Толкова ли е трудно бе хора?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Ами направете така,че фалшификаторите да бъдат публично оповестени,за да не им купуваме продуктите.Защитете себе си,за да защитите и нас.

32

Аз съм бе, аз!

преди 4 месеца

Мамицата им еврогейска, те и само те са виновни! За всичко! Ей, на сега се оказа, че лично Сорос е научил честните наши пчелари да фалшифицират народния ни медец!Къде си Костя, Защитнико наш, да унищожиш евровраговете ни?!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Че те повечето пчелари дори не знаят, че медът веднъж като го нагрееш над 44-5 градуса, вече не е мед, а няма такъв, който да не го прави. Сигурен съм, че и този "експерт" не е изключение. Ако искаш мед, само от пита директно. Налят ли е в буркан, 99,999% е вероятността да е прегрят преди това.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Чей меда се туря като си напълнил казана, аз направо пускам отворените буркани там.

29

Фин

преди 4 месеца

До Анонимен да 29 ..анонимнико сскудоумен, напиши си поне един никнейм! Иначе от коментара си личи, че си голям демократ - да не си и ти фен на соца като Киро Брейка.

28

Ееее

преди 4 месеца

Как да купиш мед от тия като си сигурен че ти продават всичко друго но не и мед. Цената не я коментирам. Купувам само от проверени хора, без да се пазаря за цената, а такива като тоя да си ядат сурогатите

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Фин, комплексарче, няколко пъти ти казаха, че се засягаш от коментар, който не е насочен към теб. Не ти харесват хората тук... хайде марш и не се връщай! Няма нужда да нападаш някого за личното му мнение! Всеки може да ползва или не нещо! Не ти дължи обяснение. Болният тук си ти. Доказа го. Сега потапяй, че злобничките сте прекалено много!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Та той меда се прави от захар не от пчели

25

Фин

преди 4 месеца

До Анонимен 22.. как си се засегнал от пропаднали типове само - разпознал си се като този тъъпчо с френския мед от 250 гр. А бе то ясно, че сте маймундере тук, и ако не си ги знаете, значи имате проблем със здравето.

24

komitata

преди 4 месеца

защо им аогромни количества след като търсенето е слабо -защото им а субсидии и интереси ,пчеларството изисква доста труд и инвестиции и етикетите ням ад арешат проблема . Медът не е хляб или месо и консумацията е ниска затов аи цената му н еотговаря н апродукта спрямо инфлацията а и контрола е слаб

23

баба мара

преди 4 месеца

много мед а в буркан 900 гр с пита 12.99 лв във фантастико

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 20, не. Очевидно си го фалшифицират само :)

21

Рудолф Щайнер

преди 4 месеца

А, моля, моля, не ме замесвайте в лични нападки, пийте си там каквото пиете, хапчета, билки, мента, глог, туй-онуй, валериана, лекувайте си нервите, че за възпитание е вече късно.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Фин, като не ти харесва форума се разкарай. Обиждащи без основание има много. Няма нужда и ти да си тук. Хайде марш и не се връщай!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До Фин, льо льо, никъде не е написано, че не ми понася! Всъщност през цялото време си измисляш и кълнеш на основа измишльотените си. Имаш образователни липси! Освен това си злобен и арогантен. Виж си писанията и се засрами от личността ти! Ти си срам за хората! Спри да обиждаш заради това, което се случва само в твоята глава. Не харесвам мед и не го консумирам. Имам право на това! Като и да изразявам мнение! Отивай се закопавай някъде, че такива като теб в България с лопата да ги ринеш! Злобар!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Тролим меда?