71

Като не са руснаците

преди 3 месеца

Ще са фашистите това ли искате да ми кажете.СЕЛСКИ КО....ЕЛ. ЕТА НЕЗНАЕЩИ БЪЛГ.ИСТОРИЯ.ЗАПАДА ЯКО СЕ ТРЕСЕ ЗА ДОКАЗАНИТЕ ЛЪЖИ С КОВИД И БИОЛАБОРАТОРИИТЕ НА ФАЩ В УКРИСТАН КОИТО БЯХА ФАКТ И МОГА ДА ВИ ГО ДОКАЖА.ВОЙНАТА СЪЩО СЕ ПРОВОКИРА ОТ САЩ ***.. АЦИ МАЙ ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ РЕАЛНАТА ИСТОРИЯ НА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ,БУСТЕР МОЗЪЦИ!.ТАКА,ЧЕ НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ ТОЗИ ИЗГНИЛ ЗАПАД,КОЙТО МРАЗИ БЪЛГ.НАЦИЯ!

70

САЩисан Русофил

преди 3 месеца

Русофобия тресе България.. но Русофилите нека също малко се замислят, дали наистина познават нашата история. Да водени от собствен интрес са освободили БЪЛГАРИЯ, като са искали да накажат Турчаците за безчинствата им в Кримско, Татарско и останалите казашки земи. Истината е, че тайно са се надявали да имат БЪЛГАРСКА губерния зад Дунава. Голямата радост за България е, че Дженндърскитеь Сили не са склонили в последният момент другарки и другари. Това е историята.. Всички господари вън, ама всички!

69

Do XXX

преди 3 месеца

Граф Игнатиев е ПАЛАЧЪТ на БЪЛГАРИНА ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!!Колко е тежко положението, щом се кланяме на някакъв, който дори няма паметник в Русия! Поколения наред пропаганда водят до това. Този паметник може да стои там с единствената цел, да се заплюва!!!

68

ХХХ

преди 3 месеца

Психичноболни *** ратаи не знаят грам Българска история ! Изпълняват като бели ро*и това което им се каже от чичо Сам чрез медиите ! Те не знаят на връх Св. Никола какво гробище има ...руско или американско , турско или японско ! Рядко заболяване е това да си евроатлантик ....то промива мозъка и заличава историята от него ! Кара те да целуваш паметници на американски летци които бомбардираха София по брутален начин ...всичко наред ...цивилни сгради всичко под ножа ! Това не са българи !

67

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Вандали, а? Така ли? Що не си погледнете империята? Там са.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Сега е времето да се почисти България .

65

Бай Дрън

преди 4 месеца

Психично болен бутнал паметника. Че то всички русофоби са психично болни :)

64

Анонимен

преди 4 месеца

Руското посолство трябва да бутнем, баси наглите психопати са тия. Дано светът ги заличи най накрая.

63

Анонимен

преди 4 месеца

До 65 Българските сталинисти са прекроили историята така, щото да се харесат на Сталин. Този граф беше шепнвшком споменаван. Как искаш хората да имат правилни исторически познания. Освен за това да се възхвалява партията, друга история не се изучаваше.

62

Анонимен

преди 4 месеца

До 51...Паметника на Граф Игнатиев в построен още преди да бъдат отворени архивите за Сан Стефанския престъпен договор.В който Русия , заедно с Високата Пета разделят Българските земи и си я поделят.Всяка със своя зона на влияние.България не съществува като държава А е княжество , васално на Русия и Османска империя.Граф Игнатиев е един от подписалите този престъпен акт.За туй ли трябва да почитаме паметници на завоеватели.?Защото не сме народ , а роби..

61

Анонимен

преди 4 месеца

До 58....Паметника има общо със СССР....СССР е дело на комунисти.Комунизма по вид е от рода на империите.СССР просто замени Руската Империя.А всяка империя се отличава .Има белег...Неутолим глад за земи.Всички функционери , работили за ,,благото " на империята са врагове на народите.И Граф Игнатиев спада към този род.Така че, Русия трябва да бъде съдена комплексно.А не за отделни прояви.Русия трябва да бъде поставена на картата на Света с червен знак.Време е да се вслушаме в думите на Христос.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Просто немога да повярвам колко ниско са паднали някои българи. Да си го изкарват на паметници като че ли те са им виновни за мизерията им живот.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Май трябва да разчитаме на психично болни вече. Иначе с ,,разумни" академици , не можем да оправим историята си.Излиза че, психично болните са поне по смели.А разумните страхливи.Дали този психично болен няма да спаси България.А ние разумните с въздържанието си да я загубим.Защото някои религиозни ,,класици" призовават за смирение, покаяние ,търпение,великодушие, кротост,овчедушие,прощаване и прочие благородни качества Ама никой не казва защо Русия на никого не прощава.

58

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Русия няколко пъти погребваше жива България. Сега няма да има повече Русия. Съединените Американски Щати ще признаят това,което руснаците от комплексарщина не казват,а именно,че тази земя е Земя Българска Келтска. Не е ли тъжно,че дори названието БЪЛГАРИЯ е Келтско,а никой не си помръдва устните да каже истината!!!Руснаците заграбиха Български Земи ,Българският Език ,Българската Азбука и Българските Архиви.Защото нямат персоналналност , та се спотайват зад нашата. Позор за Русия! Това е краят ви

57

Анонимен

преди 4 месеца

До 50. Пак някакъв учил недоучил се изказва.

56

Анонимен

преди 4 месеца

До 55. Какво общо има граф Игнатов с комунизма? Аман от науки и.ди.оти

55

Анонимен

преди 4 месеца

Паметникът ще бъде върнат на мястото си разбира се. Той няма абсолютно нищо общо със СССР и опорките на кресливото малцинство, така че номера просто няма да мине тук.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Всички Г робаджии с алчността си ще се затрият и БГ с тях!

53

Анонимен

преди 4 месеца

До дедо. Руският цар Александър втори е обединил всички не мюсюлмански народи срещу отоманците. Рус аците и другите народи не са дошли специално за БГ, но и българите са имали помза от това да се възроди езикът и културата им., Лошото за БГ са донесли сталинистите, наследниците на убиеца на цар Александър втори - туеци и Александър трети!!

52

Анонимен

преди 4 месеца

България се събужда след 80г комунизъм. Браво.