68

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен САЩ ясно заявиха интереса си.Още в наалото на войната у нас беше ескадрила от 12 Ф 35-тици, най-модерното им оръжие.Или си мислите, че дядо Коледа ни ги изпрати.

67

Истината

преди 5 месеца

За българина имотът винаги е бил и ще бъде номер 1 инвестиция. Особено като депозити с добра лихва. Той си знае имотчето, ракийката и салатката. Това е положението. А освен това сега се чака и Еврозона, и Шенген, което дава надежда на някои дори за вдигане на цени. Според мен ще има охлаждане, но то ще доведе до 5% надолу, няма да е повече.

66

До баба мара

преди 5 месеца

И аз това се чудя. За толкова пари лично проверявах мога да си купя жилище край Париж и дори във Виена, да не говорим за Португалия, Испания, Италия, и то - в големи градове.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Т.е. директно ни казват, че на този мутренски пазар, пазарната икономика не действа. Това е нещо като да оградиш една територия и да кажеш, тука сме отделили едно място, на което физичните закони няма да работят.

64

noFreeman

преди 5 месеца

ще видите март какво ще стане с лихвите... 2 или 3 пъти ще се вдигнат... стабилно било всичко в страната... та вие пенсиите със заеми покривате бе смеш.ни,ци...

63

баба мара

преди 5 месеца

как може да се дават 200 000 евро за жилище в люлин което е построено на главенпът шум мръсен въздух кога ще си отворят прозорците и какво ще влиза притолкова коли и мръсотия чалга дено нощно кучета и каруци пример новотостроителство срещу тунела в люлин а отдолу е метрото плюс гр транспорт и колите

62

бл.134 в Zап. парк

преди 5 месеца

Е , бре мелионери ! По 5 на човек ,дърпаш ключа и седи празен. .А ти ходиш на ама във Велинград на по 10 бона за 3 дни.Скапан народ ,изродска държава .Не 6 хиляди , 600 хиляди авганистанци да ви докарат за 1-2 години .

61

Ист.....

преди 5 месеца

Ти да видиш, когато в ЕС валят *** и нас не ни подминава. Знаете ли защо??? Защото ние сме на края на тръбата- ние сме ямата. Все повече се държим като музикантите на Титаник, за съжаление . Малък пример: пенсия 300лв кашкавал 10лв хляб 1лв - пенсия 500лв кашкавал 25лв хляб 2,5лв и тн. Който не може да смята да си извади калкулатор!!!!

60

Анонимен

преди 5 месеца

У нас балони няма! Вечно е скъпо, когато купуваш, но пък могат да ти вземат имуществото за без пари.

59

Драгомир

преди 5 месеца

Нещо мантрите зачестиха, всяка сутрин самоуспокояваща мантра. че няма да има трусове в цените на имотите :) Някои се е изнервил.

58

До 49

преди 5 месеца

Това е официлна статистика, малкото налична. 49% от имотите са купиват в брой в България. Защото никой не пита за отоизход на парите. 6 месеца каналджия и готово :(

57

Анонимен

преди 5 месеца

Май само българите харесват тоя Орбан, че в Унгария вече му видяха лицемерието. То май и само българите харесват руската путарана. То, затова с бало майката тука. Който се е махнал от България, хубаво е направил.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Те, брокерите си направиха парите последните години, сега ще измислят нещо друго да правят. Ами вие, вие дето злобеете, че за друго не ставате, вие пак сте без пари и така ще си и останете. Злобни, бедни и некадърни. То си е за вас.

55

Чужденец

преди 5 месеца

Бе то у вас и сняг не се очаква през зимата от бай-тошево насам, та сте все изненадани и улиците - непочистени..

54

Ха ха!!!

преди 5 месеца

Наемът е ок, само ако апартамента или апартаментите са наследство и не сте ги взели на сегашните цени. Макар че и тогава имаш разходи. В момента, на тия цени, да слушате брокери, да ставате инвеститори, да купувате двустайни на 150 000 Евро... и да печелите от наеми е не безумие, ми не знам какво е...

53

Анонимен

преди 5 месеца

София е мърляв град.

52

до55

преди 5 месеца

А бре ***, ще ти се България да стане като украината , ама не ти се получава. Бесовете имат още малко време да се налудуват и после горят. България не е нито украина, нито друго скапано място.

51

До 54

преди 5 месеца

Аз пък от наеми до сега съм само на загуба и то при непрекъсната заетост. Каквото взема, след няколко години го давам за ремонти, данъци и поддръжка на общи части. Махнат ли се сегашните наематели го пускам за продажба. Само ядове и разправии...

50

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ като спрат военната помощ за Украйна и до две-три години Варна ще стане Крим, а Пловдив-Бахмут. Ще се наимотим тогава.

49

Анонимен

преди 5 месеца

През 2005 г. вложих спестени пари в покупката на средно голям апартамент в централната част на София, на тиха и зелена улица на около 100 м от един от централните булеварди. През 2006 г. беше изпълнена и довършителната работа по него, обзаведох ги и го дадох под наем. От наемите вече си върнах вложените в него пари, а в момента цената му е точно 4 пъти по-висока. Затова българинът влага в недвижими имоти. Ако имахме стабилна индустрия и надежден пазар за акции, щеше да влага и в други неща.