78

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 65 Ей киртик, Киевския княз е токова Украински Княз колкото Самуил е Македонски Цар.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера сутринта почна делото и защитата на Южна Африка е желязна! 84 листа с доказателства - изказванията на премиери, президенти и тн. , данни на световната здравна организация , доктори без граници и т.н. ЮАР , защитава перфектно тезата си, и то защото и те до преди 30 години са били в положението на Палестинците , а не защото са нечии podlogi...

76

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 4 месеца, точно президентът на ЮАР се пенеше в интервю, че никога няма да арестува Путин заради същия съд в Хага и че не признавал юрисдикцията му. Макар че държавата му е член на конвенцията. Путин не посмя да отиде до ЮАР в крайна сметка, но ЮАР е член на Брикс, заедно с Иран. Правете си сметката от кого и защо е насъскан питбулът - да разсейва от войната в Украйна.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Според Южна Африка израелските действия имат характер на геноцид. Израел не е успял да предотврати геноцид и извършва геноцид. Израел нарушава и други основополагащи задължения по Конвенцията на ООН срещу геноцида. Евреите били по-нацисти от нацистите.

74

Гринго

преди 3 месеца

Да се чуди човек, как при толкова много държави радетели за демокрацията, и човешките права и др. ала-бала приказки, държава от третия свят - ЮАР се оказа най-големият борец за правата на човека. Да не се окаже скоро, че Северна Корея е всъщност по-демократична от САЩ.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е ала-бала. Въпрос на репутация и узаконяване на терористични или военни действия. Не могат да спрат нито Хамас, нито Израел. Едните ще продължат да стрелят с ракети, другите да им отвръщат. Положението отдавна е изтървано, и то най-вече заради ООН. Смешници.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Очевидно въобще не сте наясно с функциите и правомощията на този съд. Ама въобще. Утре Папуа Нова Гвинея може да поиска същото дело срещу България и в Хага трябва да се произнесат. Само дето за геноцид се подвеждат под отговорност лица, а не държави. Това все едно да се държат отговорни всички палестинци заради геноцида, който Хамас извършиха. Законно правителство са, но не са всички палестинци и няма колективна вина.

71

Анонимен

преди 3 месеца

око за две, зъб за чене. Защо не реваха като "горките палестинци" колеха бебета по кибуците? Това племе трябва да се изтреби до крак, после земята им да се изгори и наръси със сол.

70

Анонимен

преди 3 месеца

- Знаехте ли, че "Планетата на майймуните" е скрито послание, че сме "Планета на юдеите"? И ни ръководят юдейски приматти и майммуни!

69

Чистата истина

преди 3 месеца

Истината е антисемитска и антиционистка - свидетелство с/у гнусните дела на юдеите!

68

до анонимен 69

преди 3 месеца

""""""Кой е казал, че всеки има право на историческите си територии? """"" --------- Правото на Силния, чадо, правото на силния...., така е било винаги в човешката история, а, Историята както знаем се пише от.... Победителите!!!! Както го е казал един много мъдър човек преди повече от Две Хилядолетия - "Нищо ново под слънцето..."!

67

До 69

преди 3 месеца

Явно само Израел има право на историческите си територии, а не всеки ;) Не си разбрал нещо!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е казал, че всеки има право на историческите си територии?Плюс това, ако говорим за история Русия би било редно да се смали до Московието и толкова, а Украйна да си бъде както си е било... не руснаците да им крадат и да си приписват историята и териториите на украинците.Просто казвам, че израелците имаха право да имат държава, както и палестинците имаха и право и възможност, но я проспаха от религиозна и етническа омраза към евреите.

65

Ако Съда в Хага

преди 3 месеца

Не осъди Израел, ще покаже че накои държави като Израел и САЩ са НАД ЗАКОНА! Тогава вече никой няма и да се опитва да спазва международния закон и конвенции които не важат за всички явно поравно ;)

64

VladTepes

преди 3 месеца

Въпросът е от компетенцията на Йерусалимския патриарх на Арменска апостолическа църква архиепископ Нурхан Манукян.

63

And Justice for all.

преди 3 месеца

Това, което се случва в Хага е определящо за бъдещето на света. Ако отсъдят в полза на ЮАР, всяка терористична групировка ще се почувства в правото си да извърши същите зверства като Хамас. И ще го наричат "съпротива". Всеки луд м света, всяка спяща ислямистка клетка в Европа и в целия свят..

62

Анонимен

преди 3 месеца

АЛО , ТОВАРИЩ, В 972Г. БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЗЕТА ОТ КИЕВСКИЯ КНЯЗ. ТА ВИКАШ УКРАЙНА БИЛА НА 30 Г ДЪРЖАВА, А? АЙ НЕ НИ ПРЕПОДАВАЙ НА НАС ИСТОРИЯ, НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВИ СЪЗДАЛИ! БЕЗ НАС ЩЯХТЕ ДА СТЕ С ЧА=ЛМИ И ДА ПИШЕТЕ НА АРАБСКИ! НЯМАШЕ ДА ИМАТЕ ХУДОЖНИЦИ, ПИСАТЕЛИ, КОМПОЗИТОРИ, ПОЕТИ. ПЪК И ТЕ ПОЛОВИНАТА СА ВОЛЖКИ БЪЛГАРИ!

61

Ако Съда в Хага

преди 3 месеца

Не осъди Израел, цялата му репутация и съществуване ще е един виц! Може да каже Чао, чао!

60

Анонимен

преди 3 месеца

КАК Е , ТОВАРИЩ? НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ С МЕН! КУХАТА ТИ МИЛИЦИОНЕРСКА КРА=ТУНА НЯМА ОПОРКИ КАК ДА РАЗГОВАРЯ С ИНТЕЛИГЕНТИ, А САМО С ЛУМ=ПЕНИ!

59

Анонимен

преди 3 месеца

А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ГЕНОЦИДА В РУСИЯ??? ПРЕЗ 1452Г ТАМ ИМА 2 МЛН БЪЛГАРИ В КАЗАНСКОТО ХАНСТВО. СЕГА НЯМА НИТО ЕДИН! РУСИЯ ГИ Е ИЗ=БИ=ЛА ДО КРАК!