27

4

преди 3 месеца

Връщам се от Тексас,където внуците ми са в среден и горен курс.Отсъствия се извиняват много трудно/медицинското е долари/, а извинение за пропуснатият учебен материал не се приемат -още в първия ден след боледуването може да бъде изпитан върху него .Оценките от учебния срок варират средно от 30 до 40!?Който иска по-либерален режим има -при афроазиатци!Свободен си по американски! Тук -хаос!Ще има дни ,в коти целия клас отсъства!Конкурсите са предрешени, стандартите са покрустово ложе на образов

26

Уха

преди 3 месеца

15 дни отсъстват, после 15 се оправдават, че предния са отсъстали. Месеца и половина ваканция.

25

13 б

преди 3 месеца

По 15 дни учебни на срок нали?

24

Концерт по желание

преди 3 месеца

Махнете задължителното средно образование и системата ще си отдъхне

23

Мен

преди 3 месеца

Мда, тряа се подкрепя контингента. Щото с електронните бележки дицата на братя манга***ян (дето в понеделник обикновено не могат да станат след поредната сватба) почнаха рязко да трупат неизвинени и рязко да им спират детскити. А требват пари. Та така с новата "риформъ".

22

РОДИТЕЛИ

преди 3 месеца

бравооооо, бравоооо, бравоооо

21

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименХОДИ СЕ ПЕРИ НА РЕКАТА БЕ МУТРО

20

Анонимен

преди 3 месеца

Какви са тия ученици нея,ми те да не ходят изобщо на училище ,то за това сме на последно място в ЕС

19

една жена

преди 3 месеца

Единственото добро правило е, според ученика. Но е невъзможно да се въведе. :)

18

Хмм

преди 3 месеца

До 17 - Кога е било това? Аз лично си спомням бележници със по 199 извинени и 14 неизвинени! Правилно е да бъдат повече от 3 дни. В детските градини можеш до 30 дни с бележка от родител.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Ужас. Някога учиник имаше право на 3 часа неизвинени отсъствия. Сега 15х6=90 часа. Браво! Ужас!

16

04626

преди 3 месеца

преди години един "Умен" министър въведе 60 неизв. отсъствия, сега берем плодовете, когато се издава каквото и да е разпореждане, първо трябва да се мисли за последиците.

15

Анонимен

преди 3 месеца

За учениците 15 дни, а за децата в детската градина - 10! Егати абсурда...

14

Яко

преди 3 месеца

Айдиии юрушшшш на ваканциите, семейните и други неразположения! Като е болен се иска медицинска бележка! Няма да откажат на болен! Срещу съответното заплаще и на здрав няма да откажат, ама айде здраве да е!

13

До 8

преди 3 месеца

За симптоми не се дават антибиотици. За два *** и две покашляния на ден не се препоръчва антибиотик.

12

запознат

преди 3 месеца

Увеличението на заплатите няма да подобри качеството на обучението. Назначават се неграмотни хора, някога завършили педагогика. Те са с кръчмарски манталитет, защото дълго време са били сервитьорки, барманки и продавачки. Справка: 3 ОУ гр. Шумен. Една от колежките трудно дочаква междучасието, за да пуши ел. цигара в уч. стая. ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ?

11

Спешно

преди 3 месеца

Трябва да се върнат учебниците от соца. Сегашните са ужасни, съставени от неграмотни модерно мислещи жълтопаважници. Копират безкритично най-калпавото от ЕС.

10

Много е грозен

преди 3 месеца

Да, демокрад е, но всяко нещо си има граници.

9

aaa

преди 3 месеца

Защо направо не ги оставите всеки да ходи, когато си иска. И да вдигнете пак заплатите на учителите. Тези две мерки със сигурност ще изтрелят нашите ученици на първо място в класациите - за ***.

8

Немо до 6

преди 3 месеца

Точно така, в класа на синът ми, последната седмица 6-7 деца с "леко неразположение" посещават учебни занятия, защото наближава края на срока и не трябва да се изпуска материал.В следствие на което, от вчера броят отсъстващите по паралелки и тенденцията клони към грипна ваканция от следващата седмица.Та "героизма" и " стоицизма" .....май си имал цена.Която ще плащат всички.П.С От вчера синът ми е на антибиотици, след като разви грипоподобни симптоми за няколко часа.