12

Анонимен

преди 4 месеца

АМА НАИСТИНА ЛИ ИМА КИНА??!...

11

Перниканец

преди 4 месеца

Най-гледаният филм за миналата година е заснетият изцяло със смартфон "Чалга"...Това е държавна продукция на Боко, Мустафа и Киро. Високобюджетен хорър, струващ милиарди евро на зрителите. Тая година ще има продължение - " Чалга 2 - ротацията" с участието на Мери Гейбриъл. Дано след 10 г не се сети, че е изнасилена за ролята и не тръгне да съди продуцентите.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Повечето български актьори са дебели чичковци на средна възраст с вид на битов алкохолик и "спорно красиви" млади актриси. За жалост не ги учат на филмово актьорство, а само за театрално и мнооооого си личи, гледаме тв театри, та така за бг филмите. Единствено във "Войната на буквите" и "Вина" има някакъв прогрес от към игра и симпатични и нови актьори.

9

woke trash

преди 4 месеца

съвременното кино се е превърнало в боклукчарник в който във всеки филм трябва белите мъже да са неадекватни или злодеи, да има добър нerъp, лесбuйки, гениален пакистански учен, китайски лекар и главният герой да е жена ,която знае всичко , раздава заповеди и се държи като офицер от гестапо.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Народа е на домашно кино с домашно вино :)))

7

Анонимен

преди 4 месеца

Български филми?

6

Отегчен до 3

преди 4 месеца

Че кога пък сме имали талантливи актьори и качествено българско кино? С изключение на няколко комедии предназначени за консумация единствено и само от българска аудитория. Просто по ония времена нямахме достъп до мащабните и величествени кино продукции, та се задоволявахме с нашите "ерзац" продукти.

5

Сифилиско

преди 4 месеца

Седиш с непознати в зала за да гледаш филм, дето у вас можеш да направиш за 1000 лева и ще ти служи години наред, по поръчка.

4

Фед Красивия

преди 4 месеца

На кино ходят тия,дето ги мързи да си свалят от Замунда.Но те, поколението Z не могат да си нагласят субтитрите на тайминг даже.Иначе всичко е IT.жалка работа.Ще дам за пародията Наполеон 25 лв...Майкоооу

3

Едно време

преди 4 месеца

Имаше български филми и талантливи артисти и още ги гледаме с кеф!Какво да гледаме сега?

2

Боже, Боже

преди 4 месеца

Аз съм потресен, че изобщо някой дава пари за българско кино. Нали, да не влизаме в дебати колко изобщо струва, но самите автори си качват филмите по торент сайтове, белким някой ги види.

1

Анонимен

преди 4 месеца

"Най-гледаният филм за миналата година е заснетият изцяло със смартфон "Чалга" със 112 782 зрители и 1 260 764 лева приходи"-Браво на зрителите, тая година най-гледания ще е "Кючеци" заснет с айфон.