22

Анонимен

преди 4 месеца

По добре здрава овца , отколкото прогнил тапир с еректилна дисфункция и кайма мозък след ковид. Комплексите си ги "избивай" в тоалетната пред плаката на Лепа Брена.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Млъквайте антиваксъри -слагайте маските и мълчете! -АЗ КАЗАХ

20

Анонимен

преди 4 месеца

НЯМА ДА МЕ КАРАТЕ ДА ВЪРША НЕЩО ПРОТИВА ВОЛЯТА СИ, ЯСНО ЛИ ВИ Е? НЯМА! Вие се бодете колкото пъти искате! Ако се беше доказало, че ваксинираните не разнасят вируса тогава щяхте да ми държжите сметка. Не съм вкасиниран и не съм боледувал за изминалите 4 години! ТОЧКА!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "АЗ КАЗАХ" ----- ко, ко изцърка.. я пак, че зад от този n4pц4ал на гррооозната муууцуна нищо не ти се разбира?

18

Анонимен

преди 4 месеца

... и който много се опъва да го ваксинират трябваше да заключата зад ПЛЕКСИГЛАС - като маймуните в зоопарка, само че тоя път - никакви банани -АЗ КАЗАХ

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "навремето трябваше да се строят антиваксърите и да се набодат" ----------- трябваше, да! Тогава щяхте да видите кон боб яде ли и вместо в момента да заработвате центове по форумите, отдавна свраките щяха да са ви изкълвяли от стълбовете и да сме забравили за целият този цирк веднъж за винаги!

16

Анонимен

преди 4 месеца

4500 обитатели на територията, чинно вярващи в св. фаучи, св третоигленник, св коремен хирург, светата троица фазер модерна астра и светлината на нАуката, скоропостижно полегнаха под здравеца.. и това е само до момента. Да се готвят следващите вярващи. Интересно ми е колко от роднините са получии обезщетение за саможертвата?

15

Анонимен

преди 4 месеца

навремето трябваше да се строят антиваксърите и да се набодат за да премахнем пандемията преди да се е разгоряла - пък ся ей го - изгоря целия свят - милиони починали - поне 20-25 милиона от Ковид 19 и това заради едни плосколунатици

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Абе не ви ли стигна , че уморихте 40 000 българи с лъжите и конспирациите си, че и още продължавате? Жалки конспита!" ----------------- спокойно, няма да се притесняваш! Добрите господа от фазер са купили за мнооого пари компания, която се занимава само с турбо-рак. Сигурен съм, че те с удоволствие ще ти предоставят лекарство.. пардон - терапия като дойде момента. Слава фазер! Слава опитните мишшшки!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Абе не ви ли стигна , че уморихте 40 000 българи с лъжите и конспирациите си, че и още продължавате? Жалки конспита!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Загубили са борбата, но не с ковид, а с глобализма, фармамафията и "здравната" система

11

Asassin

преди 4 месеца

"Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща.Никога и никому няма да препоръчам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо."Клетвата на Хипократ

10

Факт

преди 4 месеца

Интересно, като слагаш минуси на фактите, мислиш ли, че променящ реалността?

9

Златна Златена

преди 4 месеца

Връщайте маските! В Испания вече го направиха! Добрият генерал предрече! Ще се мре, яко ще се мре!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли такива като мен не ваксинирани с графеновата смъртоносна инженкция и НЕТЕСТВАНИ НИТО ЕДИН ПЪТ плюс за да минус за не!

7

Анонимен

преди 4 месеца

В България преди Ковид-19 умираха по 107-108 хиляди човека на година. После имаме над 70 хиляди починали преждевременно заради Ковид-19 за 2020-2022 години. През 2023-2027 заради починалите преждевременно, би трябвало да имаме около 86-92 хиляди починали на година, но за 2023 са към 100 хиляди, защото само около 60-70% от хората в България над 40 години са ваксинирани.

6

Анонимен

преди 4 месеца

ееее сън не спиш ве Конспи - едно време зафащаше от обяд, сега ставаш и започваш да бълваш глупости, конспирации, дезинформации за ваксините, а накрая ще се окаже че си от възр-не и имаш поставени 4 БУСТЕРА

5

Анонимен

преди 4 месеца

Чакаме конспито да се развихри. Гущери, пръскачки, сингапурски авиолинии...

4

Анонимен

преди 4 месеца

още две жертви на антиваксърите, антимаскърите и "гущерите" и техните конспирации

3

Анонимен

преди 4 месеца

Добре. Хубав ден!