10

е има някои

преди 4 месеца

грешки и недомислия . Първото е че ситуацията е била критична - Кой Завари . За объркването има Причини . Задлъжнелия е искал пръв да какамуши заемодаващия . В корема е като по книгите . Гробищара е стрелял на месо . Ще видим . Толкова години е била тази препирня . Така се е случило . Справили са се . Живи са . Доносника не е . Явно ги е топил на конкуренти , или наглите . Не се знае .

9

Анонимен

преди 4 месеца

А убийството на Трактора е добре обмислено :)))

8

Анонимен

преди 4 месеца

Въпрос на ценностна система. Секой у България е роден да кара Ферари, да живее в тризонет и за пари е готов и в ада да влезе. И съвсем логично като има търсене се появява и предлагане. Време само за лихвари.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно как всеки интервюиран във връзка с този случай отнема вниманието от министерският син и сякаш се опитва да го оневини. Казват, неумишлено, непланирано. Освен това защо се казва, че по- вероятно убиецът да е гробарят!? Синът няма ли по- сериозен мотив от този на гробаря? С две думи, от сега се казва, че синчето на министърчето може и да мине с условна.

6

Сата НАТО

преди 4 месеца

Мало умник :))))Тоя ми прилича на старчето, дето Бени Хил постоянно го плеска по темето :)))

5

Анонимен

преди 4 месеца

За да излязат за Сърбия дори за 1 час им трябвало техни лични карти и лична карта на убития за този,който се представил за убития,които да представят на излизане на българска граница,ако на ГЛПП не ги предупредят,че за влизане в Сърбия са необходими техните лични паспорти и естествено този на убития за който някой от тях се представял вместо него на ГКПП,а освен това и майката на убития,която звънила за изчезването на сина й като е знаела къде е отишъл тя се е съмнявала в някои от тях и съобщила

4

Анонимен

преди 4 месеца

На тоя и един друг набеден Марковски - младши им се прови нон стоп реклама, но не ги наемайте, меко казано са празнодумци и некадърници. Само ще си дадете парите на вятъра.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Адвоката от какво не е доволен? Че не е добре обмислено ли? Трябвало да се консултират с него значи...

2

Анонимен

преди 4 месеца

Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))

1

Анонимен

преди 4 месеца

Чудя се като правят инвентаризация някъде дали ще засегне по предното им управление дето някои окрадоха целия град и избягаха всички млади хора за една община питам че доста крадци от трийсет години си стоят непокътнати в община Ловеч