32

Прожектор

преди 3 месеца

Защо е нелепа претенцията, че извършените Конституционни промени са задача за ВНС: Първо, защото не става дума за фундаментална промяна на формата на държавно управление. Например, държавата да минава от форма на управление "парламентарна република" във форма "президентска република" или да кажем във форма "парламентарна монархия" ! И второ, защото това не е случай на някакъв прецедент, а на шести по ред промени в Конституцията с обикновено НС.

31

Анонимен

преди 3 месеца

И за незаконно възпрепятствания референдум за еврото

30

Паню Баирски

преди 3 месеца

Откога този паяк Тошко започна да разбира от конституция! Нещастен поплювко!

29

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен 6 Целта на пРезидента, Костя Копейкин и на Тошко Африкански (сиреч Слафчу Учиндолски - майката на опростачването на три поколения българи по комуноидна повеля) е да папкат копейки без новичок в марулята. Юмручко Зелено-чорапкин им е тарторът, който е НЕПОДКУПЕН, затова му плащаме по 22 бона на месец - главната му цел е да ни натири в Азия, белким пУтин не тури новичок в зобта на радьовата кобила.

28

абе

преди 3 месеца

това на снимката с костюма кво е ?!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

26

За ЕС и НАТО

преди 3 месеца

Тия руски копейки от ИТН и Възраждане не разбраха ли че са безсилни? Свърши се руското влияние в България. Тя твърдо върви по евроатллантическия си път и е заедно с ЕС, НАТО и САЩ!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Двете съветски партии ще пият по една топла бира..

24

До Явно е

преди 4 месеца

Откарал си в тоя чат 24 часа - това бачкаш, има срамна работа. Кажи сега на кого какво му нареждат. Хахахааааа некадърник.

23

Олд

преди 4 месеца

Какво ли може да измисли Тошко ташака?

22

Явно е

преди 4 месеца

ИТН и Копейкин са в един отбор....с треньор мутрофанова....

21

Анонимен

преди 4 месеца

Hие 'шоуто' не сме го гледали нито на сила, нито не-насила, а ти гледаш само това което ти нареди Митрофанова !

20

Анонимен

преди 4 месеца

Значи сте гледали шоуто на Слави не насила предполагам, а сега го пл.юете? Някакъв оксиморон е това. Аз пък не съм го гледал, щото не ме кефеше, но сега съм твърдо ЗА ИТн и ги подкрепям. С две думи, вие, дето го презирате сте фурнаджийски лопати. Не ставате за нищо, тръгнали по форумите да се излагат..

19

Анонимен

преди 4 месеца

БРАВО! ДАНО СЪДИИТЕ И СЪДИЙКИТЕ В КС ИЗЛЯЗАТ СТАБИЛНИ, А НЕ ПРЕДАТЕЛИ КАТО СГЛОБКАТА! И ДАНО НЕ СА КОРУМПИРАНИ!

18

Не проумяхте

преди 4 месеца

До Анонимен Ли вие, ляво-либералите троцкисти, че именно защото вие станахте единствените Източноевропейски противокомунисти с напълно противонационални позиции - дори в Русия имаше родолюбиви дисиденти като Солженицин и Сахаров, при положение, че комунизма й не беше наложен отвън и почти нямаше живи хора, помнещи живота преди него - за разлика от тук, се появиха Волен и подобните му? При унижение и особено - национално от показно безотговорни бивши свои, е невъзможен нормален и разумен отговор!

17

Страни

преди 4 месеца

Като Армения, Албания, Ирландия и други имат най-големите диаспори в света, като те са пъти по-големи от населението на страната им майка, а представителите им често са във високоразвити страни, но там е забранено притежаването на двойно гражданство, въпреки че страните, където са диаспорите, в мнозинството си не само не заплашват, но и са съюзници на държавите-майки! При нас най-активната "българска" диаспора е тази в Турция, която е на път отново да ни направи Дунавски вилает без дори 1 куршум

16

Анонимен

преди 4 месеца

Еееех, ако можехме... като мечките... Да се свием в един шкаф, увити в агнешки кожи и да отмъркаме цялата зима... Каква икономия на разходи и данъци... А като се събудим току-виж и политиците изтрезняли от еуфорията... Като няма публика защо ли да се хабят ?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тошко се позиционира трайно в редиците на Путин, браво, да знаят за какво гласуват чалгарите.

14

Анонимен

преди 4 месеца

В Шоуто на Слави преди осмиваха Волен Сидеров с фашистки символики. Сега гледам че електората на партията на Слави и Тошко е бившия електорат на Волен.

13

Преди

преди 4 месеца

Дни в "Сърбин инфо" имаше статия, обявила сърбите със западно образование за Еничари - а те са една от най-родолюбивите диаспори там, докато нашите се претапят често още в първото поколение! Така че Двойното гражданство ще напълни властта с турци, които не са родени тук,гъркомани-каракачани, румънеещи се власи и племенници на Мартина Балева, отрекла Батак! Добре че се разпадна Югославия, че иначе и класически сърбомани и македонисти щяха да вкарат във властта! Това ще доунищожи нашата България!