50

Всъщност...

преди 3 месеца

Имало е голямо намаление на леката дрога и веселите гъби в Маями точно преди да се "появят" извънземните. Случайност ? Едва ли .

49

Нелинда Пулицарката

преди 4 месеца

Има само две възможности: или си мисирка или не! И двете носят много денги ако знаеш на кого да го олигавиш!

48

mn

преди 4 месеца

Естествено, че има извънземен живот. Няма как Вселена, изградена от милиарди звезди и планети да съществува, за да поддържа живот само на една единствена от тях, при това очевидно под формата на крайно *** и неефективен интелект и разум. Сега, съвсем отделен е въпросът дали е физически изобщо възможен досегът и пътуването между отделните форми на живот в Космоса или ще си останем разделени едни от други.

47

икономист

преди 4 месеца

Не знам дали авторът на статията е "тотално изтрещял" , и дали тази статия е поредното доказателство за медийното падение на днес.бг, но пълното отричане на възможността за извънземен живот, също може да се тълкува като белег на психологичен проблем. Особено предвид многобройните доказателства на военни и цивилни лица, за наблюдение да летателни апарати, проявяващи необичайни свойства. Чудесата свързани с отделните религии, също са нещо върху което си струва човек да поразсъждава.

46

аз

преди 4 месеца

а не разбираш ли.. някаква огромна вселена обаче ние видите ли тука сме единствените хуманоиди, населяващи си планетата, независимо от всичко и отделени от цялото... Най-големите умници, вярващи само на наУката от телевизора.. Друго нема..

45

Анонимен

преди 4 месеца

Много ми се иска извънземните да отидат да учат сащисаните на "демокрация",за да видят какво е да ти кацнат някакви с различни разбирания и да те командват ама...друг път ще явно хаха.В случая не са били извънземни.Група хлапета са си играли с фоерверки и са се сбили.Други са решили,че е стрелба и понеже са наплашени от честите случаи на психари,които масово стрелят са викнали полицията.Случаят се разду нарочно повече,за да прикрият скандала със списъка на извратеняка Джефри Епстайн.

44

Анонимен

преди 4 месеца

АБЕ ДА НЕ ГИ Е ПРАТИЛ ПУТИН? - ИМАШЕ ЕДНА КОМЕДИЯ "РУСНАЦИТЕ ИДАТ". ТОВА ДА НЕ Е 2 СЕРИЯ.

43

Анонимен

преди 4 месеца

до 42- тоя термитник укрия трябва да бъде изпепелена. до последния ТЕРМИТ.

42

Анонимен

преди 4 месеца

ето бройки за мобилизация. веднага да ги пратят на наркомана. със извънземните оръжия вече ша спрат Путин. тях куршум не ги лови.

41

Анонимен

преди 4 месеца

42 - УКРИТЕ ХОРА ЛИ СА?

40

Човечарник

преди 4 месеца

Управляващите отдавна се се "продали" за малко власт. Тези същества взимат мислите и емоциите. С това се хранят. Има раса която се храни от болката и смъртта. Точно тази раса разпалва войните. Тях ги виждаме като летящ черен куб в прозрачна сфера. Много пилоти свидетелстват за такива обекти. Виждат се над военни конфликти и над ядрени централи и силози с ракети. Рано или късно всички ще се срещнем с тях и ще разберем.

39

Мхе

преди 4 месеца

До Човечарник - демек от pycopoбите нищо не могат да вземат. За ко ги държат въобще?

38

сатана

преди 4 месеца

Путин е Рептил избиващ човеците на земята

37

Човечарник

преди 4 месеца

Споко народе. Извънземни има. Има и земни които не познаваме. Много по-могъщи от нас, просто нямат нужда да си общуват с нас. Както ние отглеждаме кокошки в кокошкарник за яйца и месо така и те оглеждат нас в човечарник. Само дето не искат от нас материалното а съзнанието. Това което е в главите ни. И си го взимат.

36

4

преди 4 месеца

Тия съвсем изперкаха!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха, американците и ковида го закичиха на прилепа ама всеки се досеща кой, как и защо го изтърва и фармацевтичните им компании добре намазаха. Интересно е, че народа им вярва в подобни дрънканици. В САЩ винаги те манипулират.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Да появиха се потвърждавам аз видях един беше викок над 5 метра и изяде едни хора в трамвая на миами

33

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм извънземнороб оправяйте се вий прости pycopoби

32

Анонимен

преди 4 месеца

Извън Земен све е извънземен.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 31 - Талмуд се говори за 18 000 други свята.