47

Справедливата

преди 3 месеца

Русия все още играе на война,ако наистина ще започне война украина да му мисли

46

Радев

преди 3 месеца

И какво значение има с какви оръжия се държи като че ли оръжията сами стрелят ,ами Московците не ползват ли чужди оръжия от Иран,Китай севрная Корея ,иначе ни е добра като военните заводи Арсенал ,Вазовските работят на три смени ,постоянно дигат заплатите от продажби на Украйна ,но иначе вижте колко сме устати

45

Впечатлен

преди 3 месеца

Мдаааа, вече във втора статия на дойче веле, се споменава, че войната е от 2014г.Май истината почва да излиза наяве!Но, иначе Русия е агресор!

44

Bad Face

преди 4 месеца

Огънят не трябва да се прекратява докато Русия не си прибере Одеса и не спаси черноморските държави от достъпа на фашистка Украйна до море.

43

Анонимен

преди 4 месеца

За Путин България е неприятелска държава,първи в света газа ни спря-той обича Кадировци,Ердоган и т.н.

42

Евротлантик

преди 4 месеца

Макак произвежда, не свършиха ли чиповете от украйнските перални вече?

41

За нищо

преди 4 месеца

Браво бе чувствам се някак убиден, никаде не споменават Българияг. Кирчо,Асен и Тагарев толкова нещо направиха до обезкостят Бг.армия,и снаряди даваме всичко, а нито ред за нас.Явно е така защото никой не обича предателите !

40

Зигмунд

преди 4 месеца

До Русия=Психиатрия Русия пак ошамари западняците и пак си увеличи територията. Да не говорим, че си изчисти старите боеприпаси и срина "авторитета" на прехваленото натовско оръжие. И скоро ще се усети промяната в световната карта и ролята на големите геополитически играчи. ШОС се разжирява, в Африка френските колонии се откъсват... Многополюсният свят на Путин се реализира и американската хегемония си отива в историята. Само стой и гледай трансформацията!

39

28-РБМ0

преди 4 месеца

К"во стана с украинците? Ооо..ле..ле!

38

Анонимен

преди 4 месеца

цялото оръжие което се доставя на окрайна е от резервите на нато... самото нато няма оръжие, а ползва това на своите членове... а то тотално намалява... освен това Русия успя да си калибрира собственото оръжие спрямо натовското и го направи много ефективно...

37

82-ОМБР

преди 4 месеца

К'во стана с руснаците? Ооо..ле..ле!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Кой за кого играе от световния отбор? ВМС на Иран плени пиндостански танкер.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Наред с отановските държави и почти всички европейски страни, Окрайна е получила оръжейни доставки и от Канада, Израел ..., но считано от 02.23 г цените на боеприпасите за нея са поскъпнали от 5 до 10 пъти. Този факт стана известен от изказване на НачЩаба на шведската армия.

34

абе

преди 4 месеца

значи, "браво" на англия, че доставя много оръжия на укрофашистите, а северна корея е "обвинена" че доставя снаряди на русия!..що за простотия?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Отново шапшалска практика. Месеци и години наред ожесточено отричат и изведнъж си признават: DeutscheWelle изплю камъчето, че наред с държавите от НАТО и почти всички европейски държави, Окрайна е получила оръжейни доставки и от Канада, Израел ... Още няколко месеца и ще си признаят, че еврейското оръжие, продадено на киевския режим, на 07.10.2023 г се оказа в ръцете на нападателите от Хамас.

32

САЩисан вие на луна

преди 4 месеца

До Тодор Великов, Троян имаш ли си представа, какво е широкомащабна война?...папагал ***

31

Тодор Великов, Троян

преди 4 месеца

Факт е че откакто Путин започна широко мащабната война, руснаците имат по-малко права от животните в Украйна. Незаконно е да изтезаваш или убиваш животно но ако направиш същото с руснак вземаш медал. Така че да Путин може би искаше да помогне на съотечествениците си но всъщност им навреди. Сега ги избиват като вреден дивеч в Украйна. Някак си конфузно но факт.

30

Офф ,да се омитат

преди 4 месеца

Крайно време е да върнем на Зельо и наркоармията му всички дезертьори от България.До кога ще хрантутим тези пияници и безделници?Защо още търпим тези навлеци ,които не зачитат законите в страната ни , и ни се хилят в лицето зад стъклата на скъпите си джипове?

29

Христо Христов

преди 4 месеца

До 28 "И всички бежанци се изсипват в Германия и ЕС !" - което си е напълно заслужено. Защото ЕС бомбардираше Афганистан и Ирак и Сирия. Малко даже е мачкането за ЕС! Европеидните про'с'таци, които гласуват за ЕС, трябва да бъдат мачкани докато изчезнат!

28

Христо Христов

преди 4 месеца

До 27 "Направо супер оферта за САЩ и трагедия за Европа която плаща цената!!" - про'с'таците са за това. Даже тиквата го каза преди две години: малко им е мачкането на европеидните про'с'таци. Факти.