40

Анонимен

преди 3 месеца

Едва ли. Този път няма протести на BLM, локдаун т.е. номера с писмата по пощата, а и едва ли ще гласуват за видимо неадекватен човек.

39

Щерю

преди 3 месеца

Байдън трябва да победи - та съвсем да се затрие Америка (САЩ). Маските и на Израел, и на Украйна също трябва да паднат - да ги видят всички хора какви жестоки нацисти са...

38

Какво следва

преди 3 месеца

Остава открит въпросът къде е било куфарчето с кодовете за стратегическите ракети на САЩ докато секретарят по отбраната Лойд Остин е бил в болницата а Байдън е празнувал Коледа и Нова година. За света ще е по-добре ако дядо Байдън вече отиде да си гледа пенсията.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън Губи тези избори! Хората Не желаят войни!

36

Тихомир

преди 3 месеца

Хмм Байгън, скоро не са го пускали по ТВ-то как пада от самолет, от стълба, как се препъва преди да достигне подиума или как го подминава, или как се обърква в алеите на Белия дом. Явно добри хапове са му предписали, или просто не пускат правилните клипове.

35

Слабо,мнооо слабо

преди 3 месеца

Друго си е Кукунела Снайпера ХристовЪ да изплиска легенЯ с възхвала и преклонение към вожда си Бай Дрън Абстрактни с пълен памперс,съвсем друго е Електронния Калкулатор да се опитва да достигне висините на словото и дълбочината на изказа на твореца гений НелченценценцетУ!Аматьорска статия,просто копи пейст оттук оттам... :)

34

Анонимен

преди 3 месеца

Влезе ли демократ в Белия дом започват войните. Цялата кампания на Байдън беше колко е лош Тръмп, а той просто не започна нови войни.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Американският актьор Робърт де Ниро заля с критики републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп.Доналд Тръмп е жалък, той е куче, с'виня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо, който не плаща данъците си, това каза актьорът по адрес на Тръмп в програма на телевизия "Фокс нюз".ха-ха

32

Анонимен

преди 3 месеца

че тойне знае къде се намира

31

Бай Х

преди 3 месеца

Няма нормален човек който би гласувал за Байдън!

30

Може, може

преди 3 месеца

Може, може с измама всичко може!

29

Batman oт

преди 3 месеца

Gotham City ли е това! Пускайте го преди обяд, защото вечер сънувам лоши сънища!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Що да не може? И в САЩ, като у нас е пълно с неграмотни промити про'с'таци.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Нима очаквате очаквате абстрактна мисъл от човек, на когото му подават пищови кога да става, кога да сяда, и с кого да се ръкува на официални събития?

26

Баба чичолина

преди 3 месеца

Ще победи набора,стига да не забрави лозунгите!

25

Dabe

преди 3 месеца

Нещо не споменаваме за лаптопа на синчето наркоман където има запис с думите " парите са за големият началник" или това не е част от изравнения рейтинг с Тръмп? Които впрочем води с 53% срещу 38% почти "равни" както сте написали .Абе капка чест ли няма в главите/сърцата ви бе *** ?Всички виждаме че е това свърши утре как ще пишете и кой ще ви вярва ,***.

24

Руси

преди 3 месеца

Време е света да се мобилизира ,защото ако продължи тая глупост отиваме на затриване. Такива льольовци да приключват щото има още 3 дена живот ,а си мисли че е световен лидер. Време е нещата да си дойдат по местата.

23

Вивек - Президент

преди 3 месеца

обеща да извади САЩ от НАТО и от останалите там зелени и ваксинационни идиотщини

22

стига бе

преди 3 месеца

И в какви дебати да участва Байдън? Той не може да каже едно изречение, ако не му е написано предварително. Как ще дебатира по дадена тема, освен ако някой не му подсказва отстрани.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ама недеите така ,що искате да ми отнемете шоуто с мига в които дементния старец се напикава на трибуната на сената.-Ти нямаш сърце,,,ти не знаеш що е болкати нямаш душа