145

Б.Б.

преди 5 месеца

Глупости.

144

Анонимен

преди 5 месеца

То ако няма по суша е като ближеш бучка захар през стъкло или да гледаш порну филм! Лигите ти текат ама вкус няма. Ние в момента не сме получили абсолютно НИЩО! Ние вода нямаме, а по въздух нищо не означава - проверките на летището си вървят. Шенген от Парапети за глупации

143

Анонимен

преди 5 месеца

БЕЕЕЕ ,МУУУУУУ

142

Дени

преди 5 месеца

Рапорт приет,на кого козируваш,че вкара народа ни в тиня.от твоята партия ни потапяте бавно и ни натискате главите надолу.но ще дойде ден и като изплуваме,ще стане страшно.Знаете че удавника се хваща за сламката.

141

Анонимен

преди 5 месеца

АБЕ ,И МОСТ ШЕ ИМА,И РЕКА ЩЕ ВИ ДОКАРАМ ХА-ХА-ХА

140

Анонимен

преди 5 месеца

Голем успех, Шенген по въздушно-капков път. Нормално по земя, кога? Днес Тошко Йорданов извади едни документи с превод и ги остави на Цв. Ризова. Ако е вярно това, дето го изчете, яко лъжат Денков и &. Скоро ще се разбере.

139

Анонимен

преди 5 месеца

А ПОДВОДЕН КОГА ?

138

Австрия

преди 5 месеца

Мислиш ли?

137

Анонимен

преди 5 месеца

Хиляди бежанци в монета ни връща Австрия, това успех ли е ?!

136

мак

преди 5 месеца

Да очакваме ли, че за влизане по суша пак ще има неизгодни за България условия и нашичките пак ще се съгласят?

135

555

преди 5 месеца

За у-ро-д-ливия преход създал у-р-од-ливо управление катализатор на из-ра-жда-нето на гражданското общество, този шенген действително е безспорен успех, както е успех за един куц кон да не бъде разфасован за наденички, а да си вегетира в конюшната до живот.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Голем успех,др.премиер,с 800000,под границата на бедност,търсете решение и за под вода,ако беше умен политик,би потънал от срам в земята с тези ,твои бедни сънародници.

133

Анонимен

преди 5 месеца

Тежко ни. И оня с трабанта така се хваалеше на времето. Какво да се прави като сме уручасани. Просто съдба.

132

Анонимен

преди 5 месеца

А докога ще пускат останалите европйци в САЩ и Канада безвизово, а нас като втора ръка хора ще ни гледат под лупа? Не че вече на някой му се ходи там, но да се радваме на трохите от масата които са ни хрулили нашите господари е жалка картинка.

131

Лъки

преди 5 месеца

Този изключително долен Молец,Плъх или просто Денката, е възприел максимата,че една лъжа повторена сто пъти се превръща в поредната истина! Гнусен и долен лъжец!

130

странно

преди 5 месеца

Този човек не спира да се хвали с гръмкия си провал! Явно си мисли, че като го повтаря всеки ден все някой ще му повярва! Какъв успех, какви 5 лева!? Те ни се изплюха в лицата, той мисли че дъжд вали!

129

Пешаков

преди 5 месеца

Друзя, видяхте ли какво става в Еквадор? Недоволните и угнетените хванаха оръжието. Вие по форумите се изкарвате най-онеправданите, най-бедстващите, най-страдащите а пък си стоите удобно у вас и чакате друг да извади вашия горещ картоф от огъня. Явно е че само сте проводници на путинските *** партенки. Никой от вас не може да каже от какво е недоволен и всичко ви в рамките на предположенията - щяло да има бежанци, нямало да може да си върнем заемите и тям подобни небивалици.

128

Анонимен

преди 5 месеца

ПЛЪХ НЕЩАСТЕН,ТИ *** ЛИ СИ ?

127

Българка

преди 5 месеца

Това така не може да продължава. Денков, явно че личните изгоди са Ви по-скъпи от националните. Защо лъжете, че няма да приемаме повече беженци, като това не е така. Защо преиначавате думите. Вие също сте като кирчо, кокорчо, особенно Боко тиквата, ахмед, и още много други сте за затвора, да ви се потърси отговорност. Повярвайте ми, това ще стане рано или късно, или където да отидете, ще ви хванем и пак ще ви потърсим отговорност. Турция е заплаха за България, Вие какво правите? Хора без морал..

126

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да си много нагъл ненормалник да твърдиш че е постигнат някакъв успех, като 99 процента си оставаме извън Шенген. Щели да се ускорят проверките по летищата с 2 минути, това било голям успех!?