282

Глупости

преди 5 месеца

НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ !!!!ВОЙНАТА ПОДЪЛЖАВА ДО ИЗРИТВАНЕ НА РУСИЯ ОТ УКРАЙНА!ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ ОТ ЕВРОПА СА ТАМ!

281

Анонимен

преди 5 месеца

За Путин България е неприятелска държава,първи в света газа ни спря-той обича Кадировци,Ердоган и т.н.

280

Анонимен

преди 5 месеца

Поредния умник развива празни теории.Какво ще стане Путин го каза още в началото, демилитаризиране на укрофашистите и връщане на НАТО в границите от преди 90та година.И да се въртят и да го сучат,това е бъдещето.

279

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Русофилите ореваха социалните мрежи да се свалят санкциите, които така или иначе не работят, ама да се свалят, щото пречели на замръзналата Европа.

278

Анонимен

преди 5 месеца

А новата граница ще е плюс още 4 области на запад и укроландия без излаз на море.

277

Още един кукуриг

преди 5 месеца

От де се пръкна тоя ве...Русия никога не е искала да си върне влиянието над източна Европа. Искаше единствено премахване на натовските бази в тези страни. Не излизането на страните от нато, просто да няма натовари бази в тях. Те ще са си членове на алианса но без бази, които могат да се превърнат в заплаха за Русия.

276

На граничния стълб

преди 5 месеца

Това джендърче с кок въобще не е в час. Подялба няма да има, докато и последният бандеровец не увисне на граничния стълб с Полша и Украйна, като Австрия не приеме неутрален статут в конституцията си.

275

Изумен...

преди 5 месеца

Какво стана бре ? НАЛИ Украйна побеждаваше . Тотална победа ... и изведнъж в БЕДА. Не някой друг а САЩ и партньори говорят за подялба и съгласяване с условията на Путин . Как така Победителите обсъждат капитулация ? не беше ли Московията дето губеше ? Хайде някое тролейче-русофобче дето е получило най-новите, последни инструкции от Козяк да обясни, какво става с "победителите" ?

274

Анонимен

преди 5 месеца

Hahah искат мир вече, ама Русия тъкмо загрява... Защо си мислите че Русия ще се съгласи на текущите условия? Украйна избра война до последния украинец - това значи до пълна капитулация и руски Лвов!!!

273

Анонимен

преди 5 месеца

Не било ясно от коя страна на "желязната завеса" ще се позиционират Индия, Бразилия и Южна Африка. На когото не е ясно, е неориентиран. Няма да са на страната на Пиндостан.

272

Анонимен

преди 5 месеца

"ако влезем в Шенген визите за САЩ ще паднат", дрън-дрън.

271

АбдокодирХоджибобоев

преди 5 месеца

"Именно компромисът между тези две крила в американската политика ще реши какво ще бъде бъдещето на Украйна" - Глупотевини. Единствено Государят Путин ще реши какво ще бъде бъдещето на Украйна, на България, Румъния, Трибалтийските Умирати, Финландия, на Централна и Източна Европа.

270

offff

преди 5 месеца

Аз не знам Русия какво ще вземе, при положение , че три области на Украйна взема 2 години (и още не ги е взела). Какви срещи в Рияд, какви си ги измисля този... Умря Руската мечка, на който не му е станало ясно значи е много т..п

269

Анонимен

преди 5 месеца

Не пишете глупости. Ще стане така, както Путин каже.

268

Анонимен

преди 5 месеца

Искренчо, защо така мама са измяташ и обръщаш като фурнаджийска лопата ? Да не се връщаме назад да ти припомним какви си ги плещил...

267

Анонимен

преди 5 месеца

Защо САЩ ще делят Украйна ? Украйна няма ли собствена воля ?

266

Анонимен

преди 5 месеца

Подялба няма и не може да има. Русия си взема всичко. Тя игра на живот и на смърт. Рискува за да спечели. Русия влиза в Европа както винаги с бой. Наште предатели. Ще тичат пак на Дунава с цветя и хирувимчета.

265

Анонимен

преди 5 месеца

Изпратеното и от изток и от запад беше безполезно. Европа отначало се обърка но после разбра че влезе в голям капан и сега се чуди как да излезе от там. Дано все пак да влезем в Шенген. Румъния ни влачи на буксир защото никой не иска да граничи с Турция.

264

Българин

преди 5 месеца

Никаква подялба няма да има.Русия ще казва,какво ще става от сега нататък запада ще мълчи и ще подписва.Ако евроатлантическата шайка си мисли,че ще и се размине жестоко се лъже.Компромис няма да има.

263

Тон

преди 5 месеца

Голяма грешка че ни е освободила Русия,а и друг не е имал желание да се занимава с нас,а които се занимава с нас винаги е имал интереси ,както Сащ ,и ако преди малко имахме харектиристика на държава ,то сега сме като племе в резерват!