31

Климбо

преди 4 месеца

Две гнусни амбриажчета

30

Анонимен

преди 4 месеца

Малкото бонбоневче обича бел СОС да му се сервира органично

29

Анонимен

преди 4 месеца

Еееех, ако можехме... като мечките... Да се свием в един шкаф, увити в агнешки кожи и да отмъркаме цялата зима... Каква икономия на разходи и данъци... А като се събудим току-виж и политиците изтрезняли от еуфорията... Като няма публика защо ли да се хабят ?

28

емо

преди 4 месеца

колко са сладки.май тези двамата,имат някъква съвместна дейност!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Да се махат че ни писнаха вече тия некадърници!!!!!

26

Тоя не е в час!

преди 4 месеца

Копира част от плана на други групи от СОС, предлага го като свой и демонстративно кани някои от групите в СОС без предварително да ги е уведомил! Терзиев показва пълно непознаване на управление на общинска или държавна структура! Пълен резил! Представям си как се чувстват избирателите на ПП-ДБ-СС, които бяха уверени, че ще спечелят мнозинство, че Терзиев има екип и едва ли не от следващия ден общината ще цъфне и върже! Да, ама не!

25

Някой

преди 4 месеца

Събраха се червени,тъмно-червени и розови комунисти! Да им е честито на софиянци! И кого има предвид под"опозицията", като твърдо заявяваха че няма да имат нищо общо с ГЕРБ, а ония директно им казаха... оправяйте се , нали сте най-отворените! За Бонка съм сигурен!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Кметът Терзиев, полудемократ, полуляв, полудесен, полууправлява София. Но, напълно безпомощен.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Терзиев и Бонев са живи карикатури. Избран с гласовете на ГЕРБ, Терзиев ще игнорира общинарине на ГЕРБ?! Няма такъв цирк! Терзиев я подкара като баща си и дядо си, върви към авторитарно управление, със СОС. А уж, беше десен, уж, беше демократ. Преди време бе обмислян план да се кандидатира за кмет на София с номинация на БСП. Голям смях.

22

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

ГЕРБ искат сглобка и в Общинският съвет, с условие да се забравят всичи проблеми, които управлението на ГЕРБ е създало в София. Накрая ПП-ДБ ще кандисат и дотам с промяната и на местно ниво. Който протестирал, да забрави.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Планът е СОС Бешамел

20

Анонимен

преди 4 месеца

ПЕТ години мис Бони крачи с шублер из центъра и мери фугите сред паветата на площада и по "Шишман" - някой да я помни с още нещо освен пъченето по телевизиите?

19

Анонимен

преди 4 месеца

Тия двамката са на ясни , да му мислят софиянци

18

Анонимен

преди 4 месеца

През 90-те софиянци препатиха жестоко с Янчулев и Софиянски и си мислим, че по-страшно няма - режим на тока, на водата и парното, ама видите ли, имало обективни причини. Да де, ама има и по-страшно - Васко Ухото с всичките му там ДБ-ДСБ-ПП-и прочие Мис Бонити, които се напъват да съсипят всичко, постигнато дотук, и да ни погнат обратно в ко...ун...из...***, където впрочем ни е мястото. Толкова НЕКАДЪРНОСТ, тщестлавие, суета и алчност накуп има само в София!

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Оставка и нови избори за кмет и съветници ПО закон има ли такова безвремеи как така едни ще лежат и ще се подиграват с българите че искали на всяка цена власт постове саботажи разруха клоните стоят още навън идете поне да почистите вместо да се карате за постове за власт големите спасители ти големите промени позор сте

16

Анонимен

преди 4 месеца

През 2006 г. си търсех жилище покрай "Симеоновско шосе" - дипломатически резиденции, викам си - поне "няма" престъпност. Къща с морава, едва ли не английска, детето пита: "Какво има под зелената тревичка?" Мигом се ометохме оттам. Всичките Васковци живеят там, в къщи с "английски морави" и стъпват върху... розмарин и теменужки. Поне собствените си л...а...на оправете с нормална канализация, нас бездруго вълци ни яли, щом дори клонака от ноември НЕ можете да изчистите!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Планът е час по скоро да започнат да крадът. Все пак терзиев има 5 милиона да избива.

14

Анонимен

преди 4 месеца

С тия ДБ-та, ДСБ-та, ПП-та и "Спасители на София" много се затлачихме, важното е, че "изчегъртаха" най-свястното управление на града от поне 70 години насам. Вече ТРЕТА година се опитват да съсипят ВСИЧКО, което имахме досега, включително да прилапат парите за инфраструктурата. Толкова много работа трябва да се свърши, а няма КОЙ да си седне на дупето и да се залови за сериозни решения, да си оправят поне канализацията в "елитните" квартали, нали самите те живеят в Драгалевци, Бояна и прочие!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Демек ще се редуват да крадът. Както каза Васко "Пари ще има за всички" само трябва да се наредина голото мъжко хоро. Мис Бони с радост прие.

12

Абе умните и красиви

преди 4 месеца

Как се чувствате за поредн път манипулирани, гласувайте за нас за да не дойде ГЕРБ и хоп сглобка с тях. Гласувайте за нас в София за да не дойде Путин с БСП и хоп сглобка с тях в Столицата. Има само един *** електорат който може да понесе непрекъснато да бъде лъган и това са софиянци. Те вече нито са умни, нито красиви, въобще вече не са и десни. Те са просто тъпиииии !!!