8

Анонимен

преди 3 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

7

Сата НАТО

преди 3 месеца

Махнете го най-после тоя гербил с вид на сериен обиец, срамота е!

6

Жебок

преди 3 месеца

Да вземе да се кандидатирам тогава...... Щом Росенчо можа, и аз ще мога на тая длъжност ОК ))

5

Преди ротацията

преди 3 месеца

Цялата *** се разработи яко!Обиколиха всички екзотични дестинации, че може с това да си останат!Предишните ходиха в Китай, ама откакто преместиха столицата Пекин във Виетнам- посоката е правилна- хахаха!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Във висшия законодателен орган на страната ни в момента се разпореждат "три синджира роби" на тези, които бомбардираха И сградата на Народното събрание, И Народната библиотека и съда и всичко де що има в София , особено на 10, 01. 1944 г., за да "се претвори на дело" желанието на Чърчил "София да се превърне в картофена нива". Трите синджира роби са: ПП- ДБ, ДПС и ГЕРБ- СДС.

3

Нане

преди 3 месеца

Да сложат магарето Марко, толкова е обезличена тази длъжност... ===)))

2

А.Колев, пасе кози

преди 3 месеца

Н.Пр. Кенет Мертен да определи градинаря си за свой наместник в НС.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Мирчо на Лена - баджанака на Просто Киро :)))