23

Ха ха ха

преди 4 месеца

ДА превозват "по въздух" наще превозвачи. там нали постигнахме Оспех.... Вместо 30 мин сега само за 25 ще се минава през граничен контрол. НаправУ , грандиозен оспех аз балгарските политици . Да им издигнем паметник . Там където беше МОЧЧА е свободно, а и можем да ползваме каквото остана нарязано от стария паметник. Замо да го струпаме на едно място ... и паметника ще е готов. От признателните българи, че имаме такива способни харвардски политици.

22

БАНко

преди 4 месеца

ПОБЕДАТА НА ДЕНКО И МАГАРЕНКО !!!

21

заради русофилите

преди 4 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв бизнес, какъв Шенген, вчера дава за завода за отпадъци как хората получават 1000 лв., а шефа 12000 лв, това нормално ли е., а това е навсякъде.

19

Васил Левски

преди 4 месеца

Бойкот на Била!

18

Анонимен

преди 4 месеца

До мис Бюст ходи тегли кредит за липсата или...

17

НевЕрващ :

преди 4 месеца

Нали беше "пълна победа" влизането в Шенген,а според МС всичко извън мейнстрийма било руска пропаганда?!?!? Сега днеса да не се окаже проруска пропагандна медия?!?!? УжасТ! Чувствувам се измамен от лошата руска пропаганда!!!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Сметката да се представи на Австрия, да я плати!

15

баба мара

преди 4 месеца

гърция и турция защо не скандират в наша полза техни са тировете с плодове изеленчуци за зап европа турция ги гони съвсем съзнателно към нас и гледа сеира прибира парите от ес за издръжката на лагерите

14

Аз

преди 4 месеца

Стига плакахте, бизнеса да си шпраща стпките по въздух в куфари. Да прочетата малко и после да мрънкат - ще спестяваме по 5 минути на пътник на варненското летище. Слава Денков, Слава Кирчо и кокорчо, скава разБойко!!!!!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Шенген е пълна гавра с България! И втората гавра е, че се опитват да ни го пробутат като невиждан успех! Не че им се получава.

12

Благодарение на

преди 4 месеца

Българските превозвачи,България е с най-ниските тол такси,но с най-високите цени на стоките.

11

До 10

преди 4 месеца

А,ха.При Борисов 12 години бяхме в Шенген?

10

Денковщина

преди 4 месеца

Загуби? Значи Денков не е могъл да защити интересите на българския бизнес. Как да ги защити, след като той, Варваринът, дори не се е сетил, че неговото правителство следва в полза на българската икономика, а не в нейна вреда. Да, ама ако Варваринът беше способен на такава досетливост, Посланикът нямаше да го тури за министър-председател.

9

Стига,бе

преди 4 месеца

Бизнесът не губи нищо.Вдига цените на стоките и даже е на печалба.

8

Бах мама му.

преди 4 месеца

Нали бяха 2 милиарда . Кога станаха 200 милиона ?

7

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да се пресмятат така загуби! Га че е имало някога такива приходи, а сега ги няма и са назагува! Това са пропуснати ползи, виртуални хем ))

6

Анонимен

преди 4 месеца

Шенген е правно пространство. Превозите са само мъничка част!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тир-овете по въздух, там нали нема шенген-менген. Денкуф е доволен, всички от сглобката си писаха актив за този невиждан мега успех.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ето за това не ни пускат в сухпътния Шенген! Заради такива като този Димитров... "Да махнем кантарите на границата", вика.... С подтекст: да си лъжем колкото си искаме, значи! Е, как ще стане така, бре байно