77

манипулативна статия

преди 4 месеца

с цел да възбужда злоба и ненавист към хора, Служили на държавата. От гореизложения текст се разбира, че над 1000 лева получават 367 358 души, а над 2000 лв. пенсия взимат 212 362 души. А броят на военните и полицаите пенсионери е доста по-малък. Някой по-назад много добре отбеляза: "понеже е много готино да си военен, затова армията не може да намери около 8000 военни,"

76

Анонимен

преди 4 месеца

Военен пенсионер съм със пенсия 940 лева. Много ША ги но я тези 1440 лева. И НЕМА да ги стигна никога. А КОГА БЯХ ВОЕНЕН ВОЕННИЯТ БЕШЕ ВОЙН И УЧИТЕЛ И ДРУГАР НА ВОЙНИЦИТЕ. СЕГА Е ДРУГАРЯ НАТОВЕЦ И ГЪЗОПРЪЦ.

75

Без анаболите

преди 4 месеца

Без да зобам тестостерон или анаболи . Виновен ли съм ,че съм по-добър . За без пари толкова . Нямам парите на Америка :D

74

Св

преди 4 месеца

Аз толкова взимам чисто за 2 месеца

73

Анонимен

преди 4 месеца

И кво? И те шъ умрът. Не питай колку взимат, а колку времи шъ *** взимат.

72

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Да си клатикурник е могу престижно. Ама да си работлиф чиляк та смятат за балък.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Около 2200 лева бруто е заплатата в държавната администрация през 2023 година. Това е малко по-високо от средната за България.

70

Анонимен

преди 4 месеца

То понеже е много готино да си военен, затова армията не може да намери около 8000 военни, а от 280 места във военния университет, кандидатите са около 30 тази година.

69

Анонимен

преди 4 месеца

А колко са на пенсия и заплата в държавната администрация, в МВР, МО,РЗИ и останалите държавни структури?

68

Анонимен

преди 4 месеца

Добре платените работници се пенсионират с около 2800 лева пенсия при 40 години стаж. Добре платените работници получават заплати над максималната осигурителна сума.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Не много сложни сметки показват, че тези, на които държавата е намалила заплатите, когато е поела и техния дял от осигуровките, получават значително по-ниска пенсия, от пенсионерите, които са си плащали техния дял от осигуровките и са получавали същата нетна заплата. Ако пенсията на държавния служител или фуражка е 1000 лева, то на другия е с почти 29% по висока, при равни други условия.

66

Анонимен

преди 4 месеца

правилно е заглавието да гласи не добре платени работници могат да завиждат и прочие.

65

Магия

преди 4 месеца

От тези числа в новината излиза, че средната възраст на пенсиониране на сегашните пенсионери е 52 години и 1 месец. Как става,тази магия?

64

Строител

преди 4 месеца

Продължавайте да се трепете по 15ч.и да светите на светло за да може бивши ченгета да са добре и нахранени и да храните старческа проказа от търтеи на максимални пенсии ***

63

Анонимен

преди 4 месеца

Тия манекени на снимката са се скъсали от смях, като са разбрали какво в България наричат "пенсия" за нормалните граждани в държавата.

62

Чакай аз...

преди 4 месеца

До Анонимен::пенсионираш се ако нямаш прекъсване на стажа.Много народ при навършени години не им достига стажа.Нямат необходимите 100 точки.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Настройвате хората един срещу друг по политически убеждения, по класови различия, по възраст и социално положение, по професии, по етнос и религия, и по всичко, по което могат да се сравняват. Медиите, са в основата на всички интриги и целят, разделение, всяване на тревожност, недоверие и несигурност между хората, което от своя страна поражда нетърпимост и агресия. Целта в този пасквил е, точно омраза към определени държавни служители, а хилещите се от снимката изобщо не са българи

60

Анонимен

преди 4 месеца

Прочетох статията два пъти от горе надолу и един път отдолу нагоре, за да разбера за какво става дума и нищо не можах да схвана: Кой колко? За какво? От къде? Кога? Как се изчислява? Каква е дефиницията на Пенсия? Не разбрах защо полицаите ще получават повече от тия дето са дали чрез работа повече за народа, а пилицаите нищо не са дали за народа!

59

тоз пък

преди 4 месеца

До Рамзан Кадиров, АЕЦ на загуба? По тъпо нещо не бях чел. Да не говориш за ТЕЦовете?

58

предложение

преди 4 месеца

А хайде да коментираме пенсиите на пенсионерите - бивши съдии, прокурори и следователи. Дали надвишават минималния размер на пенсията?