95

Анонимен

преди 4 месеца

Лъже като наш Копейкин пред "портите" на Шипка.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Още една бостанско плашило.

93

До Неразбрал

преди 4 месеца

Отиди да живееш в СК или в Русия. Там ще разбереш. И не се връщай. Иначе най-лесно да пишеш в американския интернет, от американски компютър.

92

Milka

преди 4 месеца

До неразбралЕлементарно неразбрали - Русия е агресор, нарушаващ международното право и подписаните от Русия международни договори, съответно Путин е военнопрестъпник а Украйна е жертва на непредизвикана агресия. Има решения на ООН осъждащи агресията на Русия и забраняващи доставки на оръжие за агресора. А е морално право и задължение да се подпомага жертвата на агресия, и за възстановяване на международния правов ред.

91

Недоразбрал пак

преди 4 месеца

Ким Чен Ун каза ли защо заплашва Южна Корея,или си ги говори просто така? Защото от Южна Корея не са му казвали нищо,нито пък ги интересува какво става там.

90

неразбрал

преди 4 месеца

Не мога да схвана защо украинците могат да използват американски ракети, а руснаците не бива да използват севернокорейски такива?

89

ДО 91

преди 4 месеца

Благодаря за мъдрото пояснение ! Ама този Ким . . . той бил много добър човек бе ! Просто ще се разтопи от доброта , взаимопомощ и желание "да обедини КНДР и Южна Корея, при запазване на различните политически системи." Ама добър човек до безкрай . . . . И много добро пояснение ! Благодаря !

88

ЗА СОЦКОМУНИСТИТЕ !

преди 4 месеца

На всякъде диктаторите са въоражени до зъби и винаги имат и ядрено оръжие . Демокрациите нямат достатъчно оръжие , достатъчно злоба към всичко което мърда , и достатъчно ненавист за да оправдаят омразата си към всичките си съседи ! На такива като този и авера му дето си пращат взаимно оръжие -- и целия свят не им стига !!!!!!!! Казвам го за да знаят нашите социалисти и комунисти ! Да знаят на кого се възхищават !

87

веселин

преди 4 месеца

"Белият дом: Русия е изстреляла Cеверно корейски ракети срещу Украйна" "Трансферът на тези оръжия увеличава страданията на украинския народ, подкрепя агресивната война на Русия и подкопава глобалния режим за неразпространение на оръжия", се казва в изявлението. В продължение на 30 години всички Европейски лидери бяха в Киев защо ? . Особено след 2014 година когато я финансираха, въоръжеха, подготвиха за да е боеспособна да воюва срещу Русия. Сега са се трогнали ,за страданията на Украинският народ.

86

Пояснявам

преди 4 месеца

Ким и днес може да унищожи Южна Корея, те нямат силна армия, те са полуколония на САЩ. Както и Бългерия. Но за какво да го прави? Неговата цел е да обедини КНДР и Южна Корея, при запазване на различните политически системи.

85

зап

преди 4 месеца

заплаши да унищожи Южна Корея, праща ракети - това е висша граматика.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

83

до 77 и 80

преди 4 месеца

вече има

82

Анонимен

преди 4 месеца

Ким Чен е на една чертичка живот. Не го мислете много.

81

николай

преди 4 месеца

ами те Хюндай си правят военна техника от години

80

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен Армията на СКорея реално както бяха Строителни войски в БГ е най-големия изпълнител на държавни поръчки. Реално от тия 1,2 милиона военни един милион са трудоваци. Селяните ги пускат отпуск за сеитба и жътва а гражданите зимата когато няма какво да се прави дори и в армията. През останалото време строят и бачкат от изгрев до залез. И на няколко месеца ги водят на полигона да пострелят със стари пушки...

79

Анонимен

преди 4 месеца

Значи цяла Европа и Америка може да изпращат оръжие срещу Русия, а Северна Корея няма това право......Хайде бе. Я свалете наг....лия си гард!

78

Анонимен

преди 4 месеца

и на теб ли майна ти продадоха счупена киа, че си им ядосан

77

Анонимен

преди 4 месеца

Днес има годишнина от бомбардировки над София.... за късопаметните дето им купуват хвърчикоптерите на хартия ...

76

Това с корейските

преди 4 месеца

ракети в Украйна потвърдено ли е с доказателства? Отломки от свалени реки и т.н.? Не че е невъзможно, но без доказателства е поредната смърт на Путин от 7 вида рак.