109

Наглите пенсии

преди 4 месеца

Нетна МРЗ 724 лв -средната пенсия 853 лв.Заплата на специалист 2700лв -смешна пред 3489лв Нетна пенсия таван.Факт пенсионерите имат 2-3 жилища рента.98% точат Телк втора пенсия 95% имат безплатни социални грижи храна ток дърва,карти за транспорт куп други првилегии.Същото важи за държавният хрантутник.Работник с724лв МРЗ трябва да плаща пътни бензин обядж храна ,детски наеми заеми ток тел.Мрз е вързанас заплатите на държ.хрантуницив момента се финансират не фондовеа от данъци а от данъци на работещи

108

Ангелина

преди 4 месеца

Наближава времето ,когато статията ще бъде с променено малко заглавие - Все по - малко българи получават пенсии ,защото си "отиват" преди да се пенсионират.

107

Анонимен

преди 4 месеца

Прасето и кокошката се обединили за да правят шницели, за да ги продават и да печелят. Прасето казало: "Да ама, аз трябва да умра!" Кошката му казала: " Да, така е при обединението!Едни умират, а други си живуркат! " Всеки може да разбере прасе ли е, кокошка ли е!

106

Анонимен

преди 4 месеца

Бившите комсомолски секретари и партийни станаха най-големи демократи. Справка ББ. 13 години ни ограбва със свитата си!

105

Реалист

преди 4 месеца

Сега голями пенсии получават демократите некадърници, които ни ограбваха през последните 34 години и унищожаваха България.

104

Анонимен

преди 4 месеца

Тези, които вземат големи пенсии, живеят по-дълго, защото не пият морни вода!! Особено някои през комунизма бяха се наредили на много хайлашка работа - партийни секретари, профсъюзни дейци и мн. други търт,еи. Те са с големи пенсии и живеят дълго!

103

Анонимен

преди 4 месеца

Аз гласувах за ПП. Те пък вдигнаха данъците! Този път ще гласувам за партия, която няма да спечели, но да не ми причисляват нгласуването в полза на тези, които ще влязат в Парламента!

102

Анонимен

преди 4 месеца

Не стига че пенсиите са по-малки, ами и по-малко време ги получавали. Казват, че не е важно каква пенсия вземаш, а колко време ще я вземаш. Ама, явно у нас има някаква корелация - по-малка пенсия - по-малко време. Лошото е, че и тия с по-големите не им се радват дълго, а някои не доживяват да ги получат.

101

Анонимен

преди 4 месеца

Сърдят се , недоволни са , но отиват и пак за Герб и за ДПС гласуват. Ами че изкажете си недоволството на тях !!! Нали правят събрания кажете там !

100

Анонимен

преди 4 месеца

Хем сте недоволни но пак за досегашните управници гласувате. Аз за това не че тично не ви вярвам но е разочароващо. Недоволните хора не гласуват цял живот за едни и същи управници например от сглобката. Размислете се.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Българите да се благодарят че изобщо получават пенсия. Аз се благодаря !

98

Аферим Бате

преди 4 месеца

Те българите може да получават най-кратко пенсии,но пък за сметка на това пък са най-малки.Та едното както се казва,компенсира другото.

97

Реалист

преди 4 месеца

Kъркане, пушене, шкембе чорна и подобни водят до там..

96

Теди

преди 4 месеца

ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ТРАГИЧНО

95

Анонимен

преди 4 месеца

До 98 За някои е пенсия, а за други е гавра, кой как се е уредил през комунизма! За комунистите няма пенсионна възраст. Винаги заемат леки длъжности( най-вече) мъжете и съответно техните жени. Другите само внасят и умират, а комунистите си разделят внесените пари на умрелите и си увеличават пенсиите. Ето защо СРЕДНО на тях много им допада!

94

Лили Барута

преди 4 месеца

Абе,що му викате на гаврата "пенсии"

93

Анонимен

преди 4 месеца

от 7 дневната седмица живееш само 2, другите ги даряваш на работодателя, да богатее, на теб ти дават жълти стотинки за живота ти, това не е нормално, накрая умираш преди да стигнеш до пенсия

92

Анонимен

преди 4 месеца

Но за сметка на това са на половина спрямо останалите членове на ЕС

91

Анонимен

преди 4 месеца

По времето на Чалгата след Комуната, младите какво работеха и какви пари даваха на държавата за да изхранват своите пенсионирани майки и бащи с въртене на дупенделите си с танци по дискотеките, с чалгарски песни за да имат пари партийните шкембелници - наследници на комунистите от БКПето. Какво КомунЧагарите сътворяваха? Нищо! А какво можеха да сътворят след като земите на техните деди бяха отнети и натикани в ТКЗСетата. Ми като нямат вече Земя - играят Чалга и пенсионерите измират лека полека!

90

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Няма как да си деляшизич, ти ако имаше пари немаше да циклиш нонсенси като дежурен по дискусия у днеса. твойто хоно не стига за едно шише нормално уиски, а си седнал да обясняваш орфографии и драсни-пални клечици