7

читалище заря

преди 4 месеца

чисто профилактично ако им пуснат една проверчица къде отиват картите за почивка на тежко болните, парите за транспорт и за ремонт и половината от тия недоволници ще трябва да идат на борсата.

6

IQ 3.14

преди 4 месеца

секакви клатикypци дето основната им задача е да се правят на загрижени докато некак си издържат на пет кафета днеска ше скачат да протестират.

5

Ангелина

преди 4 месеца

Сега всички "протестират" под команда.....и след два месеца идва "Кралят слънце" и компания и всичко става "ОК" - няма протести ,промяна на условията също ,но "главните диригенти" спират да ръководят "хора" ,защото са постигнати техните цели на на отделните прослойки ,които "уж протестират"...обслужвайки не свои ,а чужди интереси.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Агенция Ромале :)))

3

да си стачкуват , не

преди 4 месеца

ми пречат . в украйна повече ли вземат . който иска да спечели да ходи в нап, в банка, в болница - те са търгаши . и процент, и бонус, и увеличаване на заплатата всяка година .

2

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и има над 2 апартамента. Ама програмиста се регистрира като ООД , осигурява се на минимума , плаща само 10% корпоративен данък. И така точи от бюджета и няма за социални работници. Програмистите богатеят на наш гръб.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Важното е, че заплатите на учителите непрекъснато се увеличават!Другите хора .... ще почакам!