233

ОТВОД

преди 4 месеца

ПРИ ТАКАВА СИТУАЦИЯ ДА СЕ ПОСТАНОВИ РЕШЕНИЕ ВЗЕТО ОТ ВСИЧКИ

232

ДАЙТЕ

преди 4 месеца

ГО НА ТАЛИБАНИТЕ

231

Отвъд Драгоман

преди 4 месеца

Представете си какво влияние има човекът с макетният нож, а уж охранител

230

Анонимен

преди 4 месеца

съдиите сякаш ги е страх от нещо, а щом и те се страхуват смятайте колко е силна държавата.

229

Анонимен

преди 4 месеца

Сладка работа се оказва съдийството - работиш ако искаш, а заплатата си върви.

228

Бай Ставри

преди 4 месеца

Някой да е гепил кокал от пържола?Сред познатите ми няма такива.

227

Анонимен

преди 4 месеца

Всички лидери на Българската комунистическа партия (БКП) без изключение в периода 1944-1989 г. са определяни от Кремъл и са върховни изразители на съветската политика и нейни проводници, както в партията, така и в българското общество.

226

Само

преди 4 месеца

До Анонимен За ляво-либералите и комунистите ни, чиято "смелост" се проявява единствено в просташкото ругаене към България и всичко Българско, което правехте, използвайки случилото се! Чрез него отклонихте вниманието и от намушкан Българин в РСМ - все пак вие искате чрез Македонизма да заличите ако не Българщината изцяло, то поне тази в Македония - в това число и нашата Пиринска Македония! Искахте да наложите и Истанбулската Кретенция и криминализирате Българщината, но тук 100% се провалихте!

225

Анонимен

преди 4 месеца

Всички ли са мишки?

224

Всъщност

преди 4 месеца

До Анонимен Те ще благодарят на Георги, защото ако е нападнал наистина момичето им, е сбъднал мечтата на десетки, ако не и стотици хиляди Българи - да се издигнеш от пропастта на върха! Има клипове с Дебора как месеци преди историята пее на сцената заедно с Преслава! Така че парите вече са в кърпа вързани! А на Георги Дебора може да му отвори пътя към Чалгаиндустрията, както Пепеляшка заведе в Кралския двор мащехата и злите си сестри, като той може да стане и принца й, ако не си е намерила друг

223

До 212 и 219

преди 4 месеца

До коментари: 212 и 219. Ако сте различни хора, то има нещо сбъркано във вас. Не вървите добре психически. Моля, потърсете спешна помощ от психиатър. Иначе тези съдии в Ст.Загора задружно да си скъсат дипломите. Срам и позор!!!

222

Анонимен

преди 4 месеца

До 230. Работата е там че родителите на момичето първи ще го оправдаят срещу съответната сума, разбира се и ако някой друг не даде повече. Защото ако бяха загрижени за момичето то нямаше да ходи със сутеньори.

221

Анонимен

преди 4 месеца

Най-накрая нещо добро! Сега го дайте на родителите на момичето те да го съдят! Няма по-истински съдии от тях!А този талибан да стои и да се моли цяла вечност за милост

220

Анонимен

преди 4 месеца

Има разминаване в очакванията просто. Обществото иска дълга и справедлива присъда. Българското правосъдие е разписано така, че престъпниците да се щадят. То е на тяхна страна. Не за да се реабилитират, а за да не се занимава системата с тях. Съответно виждаме рецидивисти и престъпници с тежки провинения с минимални или никакви присъди. Сега предстои такава да получи и този господин и никой не иска да е съдията, който ще отнесе гнева на хората. Рискът от отвода е никакъв.

219

Анонимен

преди 4 месеца

Българският съд е тотално корумпиран и ако не знаете това значи изобщо не знаете какво се случва в държавата.Но пък не е за чудене след като часово гладувате за Боко и ДПС.Направо да се чуди човек как може да има толкова много глупав народ събран на едно място.

218

Тон

преди 4 месеца

Това означава ,че лошото се озаконява!

217

Пожарникар

преди 4 месеца

Аз може ли да си направя отвод при пожар или като трябва да вадя части от тела при катастрофи ?? Защото и аз и съдиите сме на държавна работа ?!

216

Анонимен

преди 4 месеца

Давате ли си сметка какво означава това !!! Отговорът е много *** - общество , което обича мутрите и ги обожава в цялото им велоколепие.

215

Ало, ВСС

преди 4 месеца

Уволнете ги? Като не им стиска, да не ставали съдии!

214

Анонимен

преди 4 месеца

Ха-ха-ха. Ами явно съдът в Стара Загора е корумпиран и некомпетентен. Хайде сега всичките съдии да си търсят нова работа, защото това вече е саботаж.