186

ОТМИНАЛА СЛАВА !!!

преди 4 месеца

Любителя на БАБИ,БАБОе*ба Микрон назначи за примиер малкото гейче Атал. Джендъризма и либерастизма който господства сега във Франция достигна критични нива и водят страната към тотална разруха и деградация.След ерата на Наполеон, който е бил корсиканец, тоет почти италианец,Франция върви стремително надолу.Ако погледнем и другите европейски "лидери",веднага разбираме защо самата идея за ЕС е вече опорочена и съюза е пред разпад.Когато на власт се окажат ЛГБТ+, резултат винаги е един-УПАДЪК

185

Анонимен

преди 4 месеца

ОТ ТОВА НАЗНАЧЕНИЕ ПЕЧЕЛИ САМО ЛЬО ПЕН - НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ РАЗМАЖЕ!

184

Анонимен

преди 4 месеца

Пропаднала държава е Франция!-:(

183

Казума

преди 4 месеца

Днес, кажете кой от нашите ви промива мозъците, а? За какво се бори човека, как е спечелил, какво е обещал, как ще го постигне...?

182

Welkomet

преди 4 месеца

Тоя като го гледам на тая снимка колко е ,,креив",по-добре да се не захващаш с него.Личи си от далеч че е чешит в червата.

181

ee

преди 4 месеца

Видяха от нас - Асан В

180

Анонимен

преди 4 месеца

Те французите са меки китки.... трябва да си пуснат малко германци да им оправят гена като заплодят французойки.

179

Анонимен

преди 4 месеца

Е голяма работа ние имаме 240 хомосексуалисти.

178

Йоцо

преди 4 месеца

Гнусотията е на власт и франция легализира тези индивиди. И как франция да ни бъде пример и вдъхновение?!

177

КАДАФИ КАЗА!

преди 4 месеца

Муамар Кадафи, 04 Дек 2006: "Не се нуждаем от меч и бомби, за да разпространим исляма в Европа. Сега там има около 50 милиона мюсюлмани, 14 000 джамии и ислямски центрове, 1500 ислямски организации. Броят им ще нараства с времето. И като прибавим Турция, Босна и Албания, ще видим как не с меч, а с хора ислямът ще превземе Европа". ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ИСЛЯМА, В ДЪЛБИНИТЕ СИ ТОЙ Е ЕДНО С ХРИСТИСТИЯНСТВОТО. ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ В ЕВРОПА В КУЛТ СЕ ИЗДИГАТ СВОЕВОЛИЕТО, И РАЗВРАТЪТ, МАСКИРАНИ КАТО "ЦЕННОСТИ".

176

Анонимен

преди 4 месеца

Уточнете, пасивен или активен е, тоест него ли, или той тях.

175

Д

преди 4 месеца

"Днес", наистина не е за вярване, че може да пуснете статия с такова просташко-балканско-мъжкарско заглавие. Хомосексуализмът ли е най-важната характеристика на този човек? Направо сте срам

174

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, има здрави сили във Франция, които няма да търпят това. С тоя *** всъщност постигат обратен ефект и работят за каузата на Льо Пен, която е нормалността на Европа.

173

Анонимен

преди 4 месеца

ха ,а наш Кокорчо какъв е...

172

Анонимен

преди 4 месеца

малее,извратеняци начело на Франция

171

Сандо

преди 4 месеца

възпитаник на world economic forum на Клаус Шваб. Не го чака нищо добро французите ... да се оправят, ама и тоя да му мисли какво прави като се има предвид къде е изобретена гелотината

170

Анонимен

преди 4 месеца

ТРЕТИЯТ ПОЛ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ - ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ ОТ ПОДОБНИ ИЗЧОДИЯ

169

Бойко Борисов:

преди 4 месеца

Искам да благодаря на всички избиратели на ПП и ДБ, които ме подкрепиха, изпраха ме, преоблякоха ме, дадоха ми бял кон и сега отново пак ще крада, ще ги пердашим с 300 и кирчовците, и кокорчовците с колегата Пеефски докато мърдат! Благодаря ви, избиратели на ПП и ДБ, благодаря ви!

168

Shark

преди 4 месеца

Това ли са хората, които претендират да водят Европа? Президентът им женен за баба си - няма деца, премиерът им хомосексуален- няма деца. И тази страна ще ми дава тон как да живея и ще претендира да определя дневния ред на цяла Европа. Наистина е време ЕС да се разпада и всеки да се оправя. Англичаните бяха достатъчно умни и напуснаха това прогнило корито.

167

Ха-ха

преди 4 месеца

Що за "новина" е това? Нъл е франсе?