37

Анонимен

преди 3 месеца

Нека тая кристална Георгиева да остане на заплата 1000 лв да видим дали ще повтори това всичко което е казала това е *** корумпирана св и ня.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Кристалина прибира едни 35 к на месец във евро и гледа на теб да ти е зле ,за да може на нея да и е добре

35

Айде бе

преди 3 месеца

До като световните финансови институции не бъдат отнети от САЩ и пръснати по света , примерно в Брюксел , Пекин , Москва , ( може една да остане и в САЩ ) значи промяна няма ? Не може от едно място , и то подчинено на политическа система , да се определя всичко по целия свят !

34

На снимката:

преди 3 месеца

"Самолета кай "ФЮЮЮЮЮ!" и ей така отгоре!"

33

Жиката

преди 3 месеца

Сащ остават без пазари.Само с Брюксел и Австралия,Канада.

32

Я

преди 3 месеца

Голямото лапане без работа свърши. Най- много ще пострадат Фащ, защото са отвикнали да работят.

31

Фяфъ

преди 3 месеца

Юаре, вие там в Кейптаун освен злато, пушки, диаманти и банани нещо друго произвеждате ли? Откога станахте големи специалисти по геополитика и икономика?

30

от ЮАР

преди 3 месеца

До ИвайлоНе може програмист да взима колкото продавач. Програмистът е учил по цели нощи и е на светлинни години от продавача. И е съвсем нормално някой да взима 10 пъти повече от друг - значи трудът му има голямо търсене. Търсене и предлагане определя цената, а не партийният секретар. Глобализмът е, който създава многократно по-голямо богатство, отколкото затворени държави биха създали сумарно. И не се надявайте - Американският Световен Ред е за поне век напред. Няма да има Русский мир.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Огромна статия без смисъл. Толкова празни приказки и клишета.

28

Хххх

преди 3 месеца

Да позная ли кои са против и кои за....тия на които им точат ресусрсите и им налагат икономически санкции са против а лапачите и крадците като ФАЩ ингилизкитеминдили френскитегьотверени и де що европедерасти са за...

27

Руси

преди 3 месеца

Не знам какъв специалист е ,но дори и децата знаят че сме в криза. Щом заплатата е 1000-2000лв ,а жилище струва 200-300 хиляди лева в голям град и по 300-500 хиляди лева в София за какво говорим ? Нямало инфлация ,имам чувството че постоянно си играят с тези т.нар изследвания колко е инфлацията. То ,ако питате Кокорчо ще ви каже че икономиката ни има растеж с 50%. Заблуждават тия дето им вярват !

26

Бон Бон

преди 3 месеца

Глупостта не ходи по горите, а по хората, Георгиева е ярко доказателство за това.

25

Я

преди 3 месеца

Глупостта е наказание. Георгиева е много силно наказана. Тя не е виновна, виновни са гените ѝ.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Цола Драгойчева

23

Това не го разбрах

преди 4 месеца

"Що се отнася до Русия, която се представя добре въпреки санкциите, Кристалина Георгиева отбелязва, че това е военна икономика и резултатите са благодарение на финансирането от държавата:Когато погледнете растежа в Русия, виждате, че той много напомня на Съветския съюз. Производството расте, потреблението пада. И в дългосрочен план фактът, че Русия е загубила достъп до технологии, ще доведе до проблеми" - При социализма беше обратното, Сталинке. Производството не смогваше на потреблението!

22

Бабето

преди 4 месеца

козирува ли на господарите ил прави жест в стила на немските командоси от близкото минало? Или и двете неща едновременно.

21

Име

преди 4 месеца

Скоро ме го бяха всдили това плaшилo.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Кристалинке, не е нормално един шеф да взема 5 - 10 пъти повече от служителите си и то не в частния бизнес.

19

Ние от село

преди 4 месеца

Абе, тая Георгиева голяма кокошка излезна.

18

Анонимен

преди 4 месеца

На запад намълява потреблението а в Русия расте . Особено потреблението на снаряди и железа . На запад железа вече не могат да правят щото развиват пластмасовата металургия и пластмасово самолетостроене :))) и накрая ще ни пратят само един ключодържател с пластмасов Ф16 на него :) В БРИКС влязоха много петролни държави . Тва не е добре за запада .