13

Борис

преди 4 месеца

Даааа влизат, да се насладят на хубостта му и извитите вежди.

12

Ангелина

преди 4 месеца

По- важното е не дали "все повече млади хора прекрачват вратите на храма" ,а какви са истинските им мотиви ,които ги водят към храма и дали същите носят нравствени ценности . Пълен храм с изродени същности ,като някои от тях от духовните настоятелства са безсмислени ,ако човек не носи "храмът в душата си". При вторият случай те нямат нужда от храм . Построените храмове са свети места ,но не винаги в тях духовниците и "мирияните "са "свети хора" .

11

Авитохол (9)

преди 4 месеца

Виждам, че има лош агент и тук! Противник на българщинката и традициите!

10

Анонимен

преди 4 месеца

"Убитите от църковнивойни са повече от убитите във всички войни назаедно." амм бе не са ... И е имало за кво!

9

Анонимен

преди 4 месеца

А кога ще се извините за насилието над тангристите! Духовният ни водач ни е казвал, какво са направили на предците ни! Дядо са го убили, а синът е избягал ибпопогрешка са убили ратайче. И сте забранили семейните духове! Знаем, знаем!! Изтрили сте 3000 години традиция и цивилизация!!!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Този много напористо почна да ни се самонавира, до не са му обещали нещо?

7

Анонимен

преди 4 месеца

Дъртата е баба Гуси - ама тя умря :)))

6

Анонимен

преди 4 месеца

Младите са Кичка и Палома от троянския манастир :)))

5

Убитите от църковни

преди 4 месеца

войни са повече от убитите във всички войни назаедно. За съжаление фактите са такива. Църквата е играла и играе важна роля в ниско образованите нации! В България се увеличават църковните посетители! За какви - благодатни тайни на църквата - говорим? Съдба, натиск от горе надолу, заблуда на опростелите овчички да мируват и прочие! Вярвам, че няма да разберете и считам повече минуси от лайкове, но излезте извън райската градина България, за да разберете какво е свобода, демокрация и как се воюва

4

По същество

преди 4 месеца

Не ви стъпвам, мафиоти. Докато не се откачите от американското посолство и не почнете да защитавате интереса на българската църква и държава сте п'од'логи.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Спазвайте каноните на втория всленски събор в Константинопол.Всички , които не са католици, са еретици.Правилно е тук да се зовете Католическа Църква в България.

2

Soli Invictus

преди 4 месеца

Стига сте се кланяли на еврейския бог. Той е демон, живее в златен сандък под златна арка и истинското му име е Ваал Хамон Човекоядеца. Евреите принасят палестински бебета в жертва на техния демоничен бог. Изберете си друг бог, щом толкова искате да се кланяте на нещо. Поклонете се на Непобедимото Слънце на Македония, например.

1

Тангара

преди 4 месеца

Попе, блажен си, майка;))) Блажен си първом с тва, че аз нивгаш нема ти вляя, нал *** разбираш;))) ни в олтара, ни ф... нали;))) Второто ти блаженство е, че Путин напрай сички русофили, които си беха чисти атеисти, православни християни;))) Това е Божие Чудо, попе, признавам;)))Техните дедовци и бащи беха вашите гонители и хулители, да ти каа в тва нема лошо, че са ва гонеле, вие сте си за бой, по принцип;)))И третото ти блаженство е, че некои ора прогресивно оглупяват,а други се раждат такива;)