70

Нео

преди 3 месеца

Това си е скрита педофилия, която мечтае да бъде узаконена. Не е нормално тези, които са под 18 години, да нямат правото да избират, а да имат правото да създават семейства!

69

Спонсор

преди 3 месеца

ТАЯ БУЦА НА СНИМКАТА САЧЕВАТА ЛИ Е? На времето лично познавах генерала от полицията ПЕТКО САЧЕВ!

68

Спонсор

преди 3 месеца

Да са направи орден на него поч етна баба и да са дава на РОМКИ след 25 години! И да имат 10 ром чета/внучета/ и всеки месец да зимат 1500 лв. кат социално сла би ве! И да им са дава партамент кат на оня ром в Кържалито, щот кат додат децата с внуците и вну чките- цялта ЧЕТА!

67

Спонсор

преди 3 месеца

Че те Испанките се омъжват след 20 гишнина, че и след 25-тата си!

66

Спонсор

преди 3 месеца

В ТЕРИТОРИЯТА ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ! Предлагам долна та граница за братчедките да бъде 12 годишни КЮРПЕТА, кои то МНОГО СА АЙБИЧАТ! Не може иначе, ко ша кажат от БХК-ато?

65

Евророма:

преди 3 месеца

"Дицриминация!!! Анаааааа,сикими! Не хубуу тос! Айшету как ша взима децки цоциални кат стани баба на 25?!? Ни можи! Ней димукрадичну! Ши пишим ду Вартбург да са жалвами! Туй българити не хубав ора! Утри ши искат и мойту Асан да работи ощи малку аве?!? Ай ай ай! Не хубууу! "

64

ммм

преди 3 месеца

В пиесата Ромео и Жулиета последната става на 14г и родителите решават да я задомят и правят бал, но тя там среща Ромео/16/-непоканен на бала и т.н.

63

мак

преди 3 месеца

Това е подготовка за легализиране на ранни бракове на гости всякакви. Освен това - непълнолетна майка дали ще получава детски за себе си +за детето, или ще бъде третирана като възрастна, за която се полага само детска надбавка за детето?

62

Анонимен

преди 3 месеца

Християнска традиция е момичетата да раждат на 13-14 години... като Дева Мария!

61

999

преди 3 месеца

Непълнолетни или малолетни законово все още са деца и независимо от желанията им,нито имат възможността да издържат материално поколението си,нито са психически зрели да възпитават деца.Ако ще се отменя забраната за 16 - годишните да се женят,то и наказанията за извършено престъпление от лица на тази възраст трябва да се променят като за пълнолетен извършител.Да не се забравя,че правата са функция от задълженията.

60

и те така

преди 3 месеца

знаете в коя етност това е нормално , а сега като официално им бъде разрешено ше изхранваме децата на децата . вече ше се развъждат спокойно а повечето ше се водят самотни майки та да зимат помощи .

59

До 41

преди 3 месеца

Отнемането на почти всички права на тези до 18 години, включително и да се женят и да имат сексуални отношение, е от САЩ, преди да се хапчето, за да се спре нарастването на населението по естествен път (индианците). Почти винаги предизвиква демографски срив. В Китай по същата причина не беше разрешено да имат деца до 23 години. Целта на всички тези ограничения на младите е да се намали населението. Сега се решава и проблема с липса на бебета за гейове - отнемат ги от майката в тяхна полза.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Е защо да е забанено? Дада се е женила на 16. Тя беше счетоводител. Майка е директор, а чичо управител на голям бизнес. Аз работя като банкер, а брат ми е чакнв Калифорния и 20000 долара на месвц не ги харесва. Така че, оатавете хирата, ако се обичат, да се вземат. А тя тая сачева, каквато е дебела, грозна, злобна и с крив нос, олтъде ще знае, шо е то любов? Естествено, че щемисла на всички да ние гадно?

57

Има прецеденти

преди 3 месеца

Основният проблем е за бебето. Когато премахнаха правото да се женят до 18 години в Испания, момичетата които забременяваха и раждаха деца, нямаше начин да се издържат сами. Тъй като бащата официално дори нямаше право да съжителства с нея като непълнолетна по ИК, легално изпадаше в състояние да не може да поддържа материалния минимум за да има дете и социалните им го отнемаха. Бебетата бяха възпитавани в Ибица и осиновявани от нестандартни семейства. Та това са поръчали на ГЕРБ. Износ на бебета

56

до 49

преди 3 месеца

Няма такова нещо като "формален закон"!Всеки закон се създава за решаване на определен проблем!Това,че в нашенското Нар.събрание ги бичат серийно не променя принципа!Между другото,в древния Рим ако един приет закон не върши работа вносителя е бил принуждаван да се самоубие!

55

питам сромно

преди 3 месеца

С мнението на мешерето съобразихте ли се.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Неандерталска му работа, гейско-педофилска. Защо КС трябва да подпомага такива противоестествени прояви? Дано членовете му не склонят срещу плащане от педофилските организации да уздаконят у нас сексуалното съжителство с деца! Това ще е пореден пиром в комчега на държавата ни.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Съдията или търси евтин пиар, или му е платено да започне кампания за официална педофилизация И у нас, като в останалите евроGейски държави. Не бива да се позволява такова нещо. Разчитам КС да си е на мястото и да не разрешава законно сексуално съжителство с деца! Това, че някои живеят извън законите на държавата, не прави нужда този неестествен животински акт нужен да се узаконява и не може да служи като легално оправдание за педофилите.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Какво им пречи да живеят на семейни начала, вече не е забранено?? Ако искат могат да се оженят след навършване на 18 години, като пълнолетни. Така ще разберат дали стават за родители и могат ли да живеят като семейство, а може да спестят пари за сватба и развод....

51

До Анонимен 49

преди 3 месеца

"Все пак не забравяйте, че ВСИЧКИ ваши баби са се женили на по 12-14 г...." - - Съжалявам, но Вашите роднини не са мои роднини. Аз нямам такива поне от 100 години, които да са се женили в детска възраст. Нито сме от малцинствата, нито сме хора с малко акъл, че да го правим. Да, следва да е забранено да се женят деца! Компромисът по СК за навършени 16 години със съответните разрешения е максимумът, който законодателят следва да допусне и правилно се е ограничил с това. Другото е животинско.