93

Васко-руския боклук

преди 4 месеца

Васил Велев ще изтегли ли парите си от австрийските банки в които има сметки СЪМНЯВАМ СЕ.

92

Анонимен

преди 4 месеца

А не е ли подобре да си избираме политици който не се навеждат така добре на, а0 гледат бг. Интерес. Не са виновни АВСТРАЛИЙЦИТЕ а нашите дупедавци. Кога ще го разберете!

91

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм ЗА този бойкот. Отдавна не влизам в Била. Имам нужда от информация и за други магазини и всичките им услуги.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Бойкот на всички българи избират си лайню дерибеевски и тиква да ги управляват и цял свят да им гледа мал0умните тъпанарски физиономии и после се чудят що всички ги заобикалят като крастави

89

Шопендар

преди 4 месеца

Да се приложат всички възможни хватки към австрия,като адекватен отговор на австрийските гаври с България.сега е момента да стане авария на газопровода за австрия,да не зареждаме на омв,да не пазаруваме в била.нашите политици са охлюви,не разбират че трябва да се държат адекватно,и да реагират адекватно на австрийския тормоз,като към ***,*** то и политиката е занаят.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Освен стоки и улуги, можем да изгоним GSM орератор А1, верига магазини BILLA,бензиностанции OMV електроразпределение EVN държи цяла южна България и други.Не стига ,че ни грабят тези фирми, но се опитват да онижат целия български народ .

87

Анонимен

преди 4 месеца

1 час Интернет - 23 часа авария, ако не се обадиш може и повече.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Австрийския Интернет е 1 час в денонощието, и през комунизма не беше толкова жалко

85

Тагарев

преди 4 месеца

Удвояване на транзитните такси за руско-австрийският газ, да избират дали да се топлят демократично или да им мръзнат австрийските ***!

84

Христо Христов

преди 4 месеца

Прав е! И не само за австрийските!

83

Анонимен

преди 4 месеца

Че какво произвежда Австрия,какви стоки имат у нас,че да ги бойкотирам?Страната е залята с турски стоки!

82

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Шенген обслужва само транспортното лоби. Защо да бойкотирам австрийските стоки?

81

Спете още!!!

преди 4 месеца

Австрия се гаврят с нас,а от страна на ЕС пък изобщо не си мръдна ха пръста да ни защитят!!!! КОЕТО ЗНАЧЕ ВЪН ОТ ЕСЕС ВЕДНАГА ТОВА ЗНАК,ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ЯДЕМ БОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ НИ СЪСИПЯТ КАТО НАЦИЯ!!

80

Анонимен

преди 4 месеца

това са глупости и резултата ще е същия като с акцията на Кокор4о за зърното в началото на войната, дето остана сумати непродадено зърно и загубени пазари, и с тази акция ще е същото, просто ще почнат да фактурират стоките като словашки, чешки, унгарски, всички австрийци компании имат в тези страни филиали, трябва да се казва истината, директно в очите, ние не сме в Шенген заради пристанищата в Ротердам, Хамбург и китайското карго, и не ги е страх от нашите пристанища а от тези в Солун и Атина

79

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално ли е фирма от недружествена за нас страна-Австрия да рзпределя тока в половин България и да краде половината от цената на тока?Незабавно да се прекрати договора.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно подкрепям.Австрийските фирми в България отдавна не плащат данъци тук,а изнасят парите ни.Необходими са ежедневни данъчни проверки .ОМВ не издават касови бележки като зареждаш гориво,защо?В цяла Европа се говори,че австрийците са най-големите контрабандисти-необходим е непрекъснат физически контрол на всички камиони от и за Австрия,и на влизане и на излизане от България.

77

Пешо

преди 4 месеца

С хора комунисти като Велев ще сме винаги най-бедните в Европа.

76

Гошо

преди 4 месеца

След като Асен наложи такса газ, нека наложи такса стоки за всичко до Австрия.

75

Велковата

преди 4 месеца

А не е ли по-добре, индустриалният капитал на България да си изтегли парите от Виена или там парите обичат спокойствието, а Велев?

74

Анонимен

преди 4 месеца

Тази година Украина спира газа по своите тръби и няма да има вече руска газ за Австрия, освен по нашите тръби! От сега да наложим вето на руската газ за Австрия! Австрия купува огромни количества- всичката си газ в Русия и финансира Путин безочливо!