6

Анонимен

преди 4 месеца

Досегашната премиерка беше мразена от всички във Франция. Доказа се като много нагъл и брутален човек, който не се спира пред нищо, когато иска нещо. Изключително брутална, безскрупулна, гледаща от високо на всички около нея и с манията да наруши всички правила и забрани ако се отнасят до нея.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Кажете кажете какъв е новият претендент,когото искат да поставят на мястото на тая-млад мъж и открит г ей. Ето това са новите евроатлантически ценности.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Макрон може да не си изкара мандата и да я последва. От плавен може да стане остър десен завой и Франция пак да поведе революцията в Европа. За разлика от останаалите, франсетата се дигат на бунт. Немците безропотно си носят хомота и тихичко си псуват само..

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ялaй бaбa, ялa ялa...

2

Анонимен

преди 4 месеца

Кое беше Франция това не е ли държава от Африка или бъркам нещо.

1

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Изумен съм,че Макрон,който е с испанска и алжирска кръвчица не е предложил на шев на правителството имама на Париж. Кой знае? Може пък и Али Баба да се покаже на сцената. Политическа Франция е вече напълно невъзможна.Цяла Южна Франция е под испанска ромска окупация и шпаньолите гласуват само за испанци по произход,какъвто е и оня невротик Меленшон. Друга ромка ,а малцина знаят,че тя е такава,е Мари льо Пен.Ако не стане някаква революция в Хексагона Франция просто умира Няма политическа Франция.