24

Нищо ново

преди 4 месеца

Били са разхлабени и болтовете на американската ракета-носител на фирмата Astrobotic Technologies. Двигателите отказали. Кацане на Луната май няма да има.

23

Анонимен

преди 4 месеца

"Тапата на вратата..." Който е превеждал този материал е по-ограничен дори и от псевдоАКАдемик Денков.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко от сащ е разхлабено ,и бтр които купихме да ни мислите че са в движение ,а може и изобщо да не дойдат ,че ми прицакат като еф 16

21

Христо Христов

преди 4 месеца

Баширов и Петров са ги развили отвън, по време на полета... видели са ги през прозорците!

20

IQ 3.14

преди 4 месеца

социалдемократите в сащ ще направят всичко възможно да затрият боинг като компания. явно не са искали да споделят технология с братска нам държава. (съответно резервните части от спрени самолети могат да минат границата като вторични суровини към трета държава)

19

Анонимен

преди 4 месеца

Напишете и за дефектите в изстреляната тези дни ракета до луната. Пак представена като американска.

18

Мдаа....

преди 4 месеца

По принцип в самолетостроенето при закрепянето на такива панели се избягва използването на болтове точно поради разхлабване в следствие на вибрациите. Закрепянето става посредством нитове.

17

mda

преди 4 месеца

пък руския скрап туполеф си стои в калта в сибир. чака да свърши войната, за да го закарат на буксир в някое предприятийце да го претопят за стару жилязу.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Умишлени саботажи от краварски роби монтажници . Това е масова практика в най великата демокрация

15

Анонимен

преди 4 месеца

Осигурител за резби е предназначен за монтаж, свързване и уплътняване на винтове, болтове, гайки, щифтове, резбовани вложки и щекери в производството и ремонта на автомобили, двигатели, оборудване и инструменти, корабостроенето, електрическото производство. Особености: Предотвратява разхлабване на резбовите съединения, причинени от вибрации или удар. Осигурява високоякостна връзка.

14

Ларавел

преди 4 месеца

MAX серията се очертава като провал заради твърде кратките срокове, в които трябваше да стигне серийно производство. Според мен борбата с А320 нео е изгубена.

13

Абе

преди 4 месеца

"извърши аварийно кацане, след като компонентът на тапата на вратата се взриви."Анисия? Ко каза, ко?

12

Панелен павиан

преди 4 месеца

Самолетът е с модерно оборудване и стара авионика, откакто се произвежда- само проблеми.Няколко паднаха като камък.Май експериментът, стари самолети с ново оборудране не е много удачен!?Да питам за F-16 block70?М?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време кви самальити имаше, здрави и удобни. Двигателите реваха като на трактор Кировец, а в салона ухаеше на керосин.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв панел бе сме.ници отпрала се е вратата барабар с касата кьора ви ли сте та продължавате да пишете глупости.

9

На 6

преди 4 месеца

Виж Ил-96 и цъкай с език като говеждо изпражнение пред културен монумент

8

Анонимен

преди 4 месеца

7, обзалагам се, че няма да има български специалисти, които да извършат проверка на качеставата на ПОРЪЧАНИ вече и ПЛАТЕНИ от нас самолвти Ф-16.

7

Анониимен

преди 4 месеца

Така е, хората приземяват самолетите си като открият проблем и го оправят. Полухората в руските блата приземяват западните си самолети в ниви и т.н. щото нямат резервни части заради санкциите и нямат собствени пътнически самолети.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Пътнически самолет на Alaska Airlines извършил аварийно кацане, след като компонентът на тапата на вратата се взривил. На колко метра над земната повърхност се е взривил компонентът на тапата на вратата? Част от пътниците изсмукани ли са или са затапили с телата си зеещия отвор?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Миналта година в официална немска медия писаха, зе германски специалисти при проверка на качеставата на ПОРЪЧАНИ вече самолвти Ф-16 били описали десетки проблемни места, 5-6 от които особено опасни в електрониката. В резултат на което Германия рязко снижи броя на поръчаните самолети.