50

Българин

преди 5 месеца

Калкулаторке, пак ли пропаганда преписана от Ал Джазира, че злите Израел бият бедните ливанци... Фактите са, че на 7/10 бе зверската терористична атака на Хамас, която непровокирано нападна и кла, гори и се гаври с над 1000 израелци; над 200 отвлече; над 100 още държи - бебета, деца, жени, мъже. На 8/10 Хизбалла нападнаха Израел в знак на солидарност с Хамас. Та от тогава заслужено ядат бой, докато бъдат унищожени като заплаха за Израел.

49

Алекс

преди 5 месеца

Технологично Израел е на светлинни години пред арабските държави.Време е арабелите да го осъзнаят и да се кротнат.Иначе ще ядат дървото,както в случая.

48

Антирусицифист

преди 5 месеца

Едно не може да се отрече на Израел - високото майсторство при унищожението на лидерите на терористите с високоточни оръжия и удари ! Браво , респект така се прави ! Ако така можеха да действат и украинците срещу завоевателите руски агресори и убийци, досега да са ликвидирали Лавров , Песков и Захарова !!! ......ееее чак пък Путин искат някои но той не е лесна мишена :)

47

Запознат

преди 5 месеца

Их там (уже) нет!

46

до 'българина&#

преди 5 месеца

българин си, ама друг път. израел убива терористи и спонсори на терористи, които ги нападат постоянно. винаги и всеки път е ответен удар на терористична атака, и то в 80% дхижадистите стрелят по цивилни цели. просто арабелите са късметлии, че не са ударили друга арабска държава, защото там прошка няма. през 1980, палестинците в йордания се опитаха да направят преврат (същите тия 'невинните', дето йордан ги приюти от състрадание). за 2 дни йорданците избиха 25.000 палестинци и марш в ливан.

45

Анонимен

преди 5 месеца

ами дали е 'извън военни действия', а? тия хизбула от 3 месеца стрелят ракети по детски градини и молове в израел, 350.000 израелски бежанци само заради тях са преместени в южната част на страната. коя нормална държава ще търпи тия талибани всекидневно да те обстрелват? сещаш ли се ако кюрдите, мексиканците или азерите стрелят всеки ден по цивилни в турция, сащ или русия, какво щеше да е станало досега с тях? тия израелци даже доста май търпят.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас са обидени на Пукин баламоса ги да влязат в Израел а сега се прави на ни чул ни видял .

43

Анонимен

преди 5 месеца

Това си е убийство няма значение военен или цивилен ако е извън военни действия,

42

malgiorno a tutti

преди 5 месеца

Браво на евреите, така се прави! Да се готви оня другия, яхния свинар или нещо подобно.До #37 ПАК ДА ПИТАМЕ.Не, köpekата няма да я обрязват, само ще я правят на стрина Космадина :).

41

българина

преди 5 месеца

израел убива хора на територията на Газа, Окупиран западен бряг, Ливан, Сирия и Ирак, защото били врагове на израел...... Когато Русия убива врагове на Русия на територията само на една държава, е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ И ИМА САНКЦИИ. Нека всеки завършил 4 клас да изравни уравнението демократично и атлантическо.. той Бог си знае работата

40

Анонимен

преди 5 месеца

Озлобени хора са това евреите. Не можаха да поделят Русия, изядоха боя в Украйна и сега си отмъщават на горките мюсъли. Отделно си мислят че демонстрират сила. Пък целият свят им гледа сеира и си има едно на ум за корумпираното Биби и началниците му в Ню Йорк.

39

Богослов

преди 5 месеца

Евреите си правят гаргара с арбските маркучи - отстрелват ги един по един - така повече и по-дълго ги боляло. Е, евреите имат да си връщат за разпъването на Христос - сега те ще разпъват арабчугите по един., ама всеки ден.

38

XA XA XA

преди 5 месеца

Руслямистите какво ще кажат по въпроса?

37

Анонимен

преди 5 месеца

Джуджето може само да завижда какво се казва "специална операция" и какво е точен и прецизен удар. Не е като хамасците и *** да стрелят безцелно напосоки и каквото улучат. А най-много трябва да е благодарен, че Израел не граничи с неговия нужник наречен Русия, че последното нещо което в сатрапския си живот би видял щеше да е точното и прецизно попадение върху бункера му.

36

ПАК ДА ПИТАМЕ.

преди 5 месеца

Костя Копейкин ше бъде ли обрязан, като ходи в Иран...?

35

САМО ПИТАМЕ:

преди 5 месеца

СЕГА ЗА ТОВА НА ПОЗИТАНО-20 , ШЕ ИМА ЛИ НАЦИОНАЛЕН ТРАУР...ХАХАХАААА....

34

Анонимен

преди 5 месеца

Тия израелци все ръководители убиват ,мирни хора и деца не убиват ,големи терористи са се

33

И кой ?

преди 5 месеца

И кой ще нападне Израел като зад тях е армията на САЩ. Това го знаят всички. Никой няма да посмее. Аятоласите ли или Арабите ?! Стига глупости. Знаем чий протекторат е Израел и затова всички мълчат като риби.

32

Анонимен

преди 5 месеца

досега хамас с гаражните самоделки изби над 3500 еврейски войника а хизбула ще избие минимум 10пъти повече

31

!

преди 5 месеца

Ех, тези невинни жертви на холокоста! Въобще не ми е чудно напоследък, че хората са ги гонили отвсякъде 2000 години.