159

Анонимен

преди 4 месеца

Като се върнат всички комунистически отрочета от чужбина, ще се избавим и от демографската криза.

158

Анонимен

преди 4 месеца

При Айшетата няма криза там раждат по девет павета.

157

Анонимен

преди 4 месеца

До Watch - На тези, за които пишеш, не бива да се дават никакви помощи, а точно обратното - да им се налагат глоби, ако създават дете, но нямат декларирани доходи и не плащат данъци. Кой е длъжен да им хрантути децата? Никой! Такъв създаде ли дете, то веднага да му бъде отнемано и давано в социален дом, поне ще се научи да говори там и след време ще го ограмотят. А създателите му - веднага на принудителен труд, за да отработват издръжката на детето си в соц.дом. Рано или късно ще се справим

156

Дано

преди 4 месеца

Дано, че.не знам кой ще плаща пенсиите на депутатите

155

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Не знам дали е академичен, но точно виждам 1 брой плъх на снимката.

154

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

До ИТтата обраха народа, не те държи дълго ремисията, а? Смятай колко си отхвърлен от обществото за да злобееш тук всеки ден. Споко, никога няма да печелиш и половината от програмистите :) Просто си неудачник :) пропаднал при това.

153

Боко с дупето широко

преди 4 месеца

Кмета на Симитли и Боко опитаха да оправят демографията ама Боко Банкянски се оказа ялова булка.

152

Аceнka Василева

преди 4 месеца

А аз кога най-накрая ще родя?! Може ли да участвам в някоя ин-витро процедура в Анадола?! Чувала съм че там са най-добрите!

151

Изтървахте влака!

преди 4 месеца

Ако на времето бяхте приели закон за лустрацията, сега нямаше да ви се наложи да внасяте виетнамци! Оставихте комунистите да изграждат капитализъм!

150

Анонимен

преди 4 месеца

До За едно /126/ - Предлагам ти да се опиташ да родиш поне веднъж и после да ни кажеш как се чувстваш на шестия ден след раждането. И запомни, на такъв като теб Господ дете няма да даде и добре ще направи!

149

Анонимен

преди 4 месеца

До ИТтата обраха народа /153/ - Кой ти каза, че програмистите не могат да правят деца? Аман от въздишащи по безобразията на соца - щом е интелигентен, знаещ и можещ, дай да му направим живота колкото е възможно по-труден, а на неможещите, мързеливите и некадърните връзкари да даваме с пълни шепи! Е, соца приключи. Ще хванете на босия ц.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Ще правят Бг огромен терминал за бежанци от Африка и Азия така казал Сорос то убао ама нема солияли трябва някой да работи и да плаща осигуровки и от там да им дават социяли нали ши карат Кучеяди от Виетнам нека те да работят и внасят осигуровки и от там да раздават социяли за бежанците

147

Анонимен

преди 4 месеца

Е, той преди няколко дни заяви, че сме се преборили, имаме положителен прираст, сега друга песен... Явно опорките от Банкя се менят като кърпички. Не е изненадващо все пак.

146

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Истината е ,че в момента всички жени налитат на програмисти заради парите. Ама програмистите са немощни защото седят по цял ден. И това е факт - натрупва им се много кръв xeмopougите и не стига за други места и не се справят много много с правенето на деца. За да се оправи България трябва ергенски данък за програмисти и парите да се дават на такива дето могат да правят деца.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Академичен плъх .

144

Анонимен

преди 4 месеца

Денку е поредния демократичен статистик който само отчита че страната се затрива но после си върви пак така. Ако сса бесплатни училища и градини държавата само харчи за бъдещи емигранти и децата им които после напускат страната и бедна бг финансира така население за САЩ и ЕС

143

Анонимен

преди 4 месеца

Отиват в градската баня трима: работник, директор и депутат. Събличат се и какво да видят - на всекиму е до коленете: на работника - ръцете, на директора - корема, на депутата - езика!

142

Анонимен

преди 4 месеца

Това го слушаме вече 20 г. но населението си се топи, И защо трябва да се бесплатни ясли като нали беше комунизма не е на печалби и трябваще да се закрие преди 40 г.

141

Анонимен

преди 4 месеца

Да, от пп лично ще се опитват да забременеят...

140

Ванката

преди 4 месеца

Да, виждаме приоритетите ви - ДДС за хазарт и кръчми е 9%, за детски стоки и лекарства 20%. Каде са ви детските лекари, детските градини, ясли, извънкласните школи, спортове и пр.?