19

Коментар

преди 4 месеца

Колкото до снимката: ето ти кандидат-булка за Гришо - хубавата Елена: красива, скромна, смирена, тенис звезда, и пари има вече, предполагам и повече ще има, на ръст си пасват, тенисистка. Точно лика-прилика за Гришо ! Единствено скоро сигурно няма да иска деца да прави, ама рускините са добри майки, кой знае ! Гришо действай !

18

Bg

преди 4 месеца

Браво Гришо ! Радвам се, че на предния ми коментар равносметката е 20 лайка на нормални българи и само 3-*** нередовни. АТР250 не е малък турнир.По-добре Атр250 шампион от примерно четвъртфиналист на Голям шлем. Шампиона си е шампион, има купа, има награда, 1и е. Голям, огромен успех за Гришо, България и неговите родители. Бог да благослови и вразуми всички българи !

17

Анонимен

преди 4 месеца

Печели 250 точки, но добавя 205 точки за ранглистата. Няма грешка в новината.

16

Блажиш ли дядо попе

преди 4 месеца

Момиченцето на снимката е от наградния фонд или как?

15

Катя

преди 4 месеца

Благодарение на фенката ,която му предложи брак .Вдигна му акциите и той спечели .🙂

14

Мястото на

преди 4 месеца

Гришо е в топ 10.Може да влезе в десятката при четвъртфинал на АО.Искрено му го желая.Удпех!

13

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 4 месеца

Браво на Григор!Не разбирам обаче защо е тази голяма еуфория у журналистите-това е незначителен турнир-250.Като изключим Руне,други от десятката нямаше.Ако беше титла от големия шлем или от турнир 1000-да ги разбереш.Всички специалисти са се изказвали ласкаво за качествата на Григор и са посочвали,че нещо малко все не достига.Дано сега всичко да се е подредило и да спечели Австралия.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Точките които е взел са 250 не 205. Случват се грешки, сменили сте петицата и нулата. Все пак това е турнир от ATP 250. Ако си избираше по добре турнирите щеше да има повече титли, но той предпочита почти винаги да играе на тези, които дават по голям награден фонд и повече точки за ранглистата, в което няма нищо лошо, но е и много по- трудно. "Формата е временна, класата е вечна".

11

Анонимен

преди 4 месеца

малкото коте отдясно на снимката няма ли да я пробва? Освен това е рускинче, а той има слабост към рускинчета

10

Анонимен

преди 4 месеца

Има потенциала да бие всеки в момента. Психиката обаче почти винаги в големите мачове му изневерява. Успех на АО! Сега или никога!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Взимай Викито за жена и си седни най-после на задните части, Гришо. Красива жена е.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Никога не бих подкрепял човек с визия на Хамас.Уви, и Бг се *** тотално вече.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде, Григор, време е за титла от ГШ!!! Никога не си бил по-близо, намираш се във формата на живота си.

6

До 4

преди 4 месеца

Не е мания, а най-банални завист и злоба. Гришо е млад, симпатичен, в добро здраве, успешен, богат, сред водещите света в своята сфера. В България има повече фенове на сърбина Джокович, отколкото на Григор. Тотална лудост, но е факт. Пълно е с нихилисти и предатели.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Ми, браво! Чакаме са стане No1 до есента )))

4

Анонимен

преди 4 месеца

Отвратителна ислямска визия иа този човек.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не разбирам, каква е манията, да се "хейти Гришо". На мен лично, по-скоро ми е писнало от това, да е в края на всяка емисия новини, но до там. Прав беше они автор, като ви каза, че се занимавате самос глупсоти, а вие го плюхте един месец по медии и социални мрежи.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ше прасне и туй девойче, пича. Плющи ги наред, стои си сред най-добрите година след година, разцъква си тенисчето, от време на време и турнири печели, кво повече му трябва на човек. Ако трябва да избирам между живот като Ноле или живот като Гришо, избирам Гришо сто процента. Яд ме хваща, че навремето не тренирах повече!

1

Анонимен

преди 4 месеца

:)