39

Анонимен

преди 4 месеца

Бьлгарите сте народ с комлекси за малоценност и чуждопоклонници!Ах как много ги обожавате тия от Запад! Построили една две сгради,нарисували пет картинки и умирате да им подражавате и да ги възхвалявате!Цивилизация,култура...Ще помислиш,че всичките ганчовци ,дето са там от сутрин до вечер киснат в ,,Лувъра", ,,Гугенхайм" или ,,Прадо"

38

Бай Ахнед

преди 4 месеца

Терориста е заловен.В момента детайлно АНАЛизират обстоятелствата покрай инцидента.

37

До 36

преди 4 месеца

Много ти бяга хронологията да твърдиш, че белите спрели първи робството. Ти знаеш ли, че един от най-близките на пророка Мохаммед е бил Билял Хабеши - черен от Етиопия? Това е 7-ми век. Само ще ти припомня, че робството в САЩ е премахнато 19.век. Не са сядали един до друг. Холандците в Индонезия са сякли ръце на деца за открадната ябълка. Това пак 18. век. Да, в османската е имало роби. Много от тях са освобождавани. Ставали за моряци, занаятчии. Имали са развитие. Белите не са ги имали за хора.

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен: Не приемам и етикета "роби" за българите. В същото време, не може да се скрие факта, че християнски бели жени и деца са продавани на робски пазари. Исторически факт е,че в империята е имало търговия с хора. И днес все още по света го има - викат му "трафик". Робството не е изобретение на белите християни. Араби са търгували африканци много преди това. Но белите първи спират тази практика и забраняват робството. Признават този си грях и се самоунищожават от чувство за вина.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен: Ако това, което си написал е насочено към мен - не се влияя от филми. Дори мисля, че "Козият рог" и "Време разделно" не трябва да се показват на лица под 18 години, които не са учили история. И с условието, че това е пропаганда. Аз приемам и лошата страна в историята на България. Не я отричам. Защо не можете да приемете, че и Османската империя има лоша страна? Че и в нейните граници са извършвани престъпления към малцинствата? Не всичко е цветя и рози във всяка империя..

34

Анонимен

преди 4 месеца

Костадинов скоро е бил засечен в района. Може да се провери за всеки случай, той и неговите изрожденци са готови на такива дела винаги

33

Анонимен

преди 4 месеца

...пренасяли с кораби заграбените им богатства.Дедите ни са дали право на всички завладени народи в знайните тогава три континента да търгуват, да си упражняват религията и да пътуват безпроблемно в необятните милиони кв.км Османски земи и в целия свят!Проблема ви е ,че сме мюсюлмани затова е и цялата врява!Ако бяхме християни да сте ни възхвалявали в книги и филми и да вьздишате по Империята! Където са стъпвали испанци,португалци,французи трева не е никвала!Гиди лукави балкански нагаждачи гиди

32

Анонимен

преди 4 месеца

Как може един нормален и цивилизован човек да се влияе и съди за историята по някакьв си художествен филм?!Дай ми пари и аз ще направя такъв филм,че да ви намрази целия свят! Дьржавата ви имаше бол пари за такива пропагандистки филми!При вас надделява омразата,завистта,злобата към всичко чуждо и ги отразявате във филми и книги.Ако си мислите,че някой ви вярва в лъжите-дълбоко се лъжете!Докато сродните ви християни са колели и бесели *** в Северна Америка, Мексико, Бразилия и т.н.и са...

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимния с гневните памфлети: За хигиената си прав. Не търся виновни за сегашното ни положение. Историческият анализ дава факти. Има доста лоши последствия от исторически събития, случили се във всяка една държава по света. Много се гневите на обвиненията в геноцид, но всички християнски народи които сте владели са в правото си да ви обвиняват в това. Ренесанса за българите започва едва през 18 век след векове борба с османската власт.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Дпс са в час там е разковничето

29

Анонимен

преди 4 месеца

Робство, Тероризъм и Ислам! ИСЛАМА не е религия, не е култ. Във цялата си форма това е цялостна, тотална форма на живот.

28

Анонимен

преди 4 месеца

"Византия е била щитът на Европа на исток срещу ислама..." Источната Римска Империя губи всички решителни битки с исляма от неговото зараждане, до падането на Константинопол през 1453 г. от Османците!

27

Анонимен

преди 4 месеца

този случай е поредният епизод от xибpиднaта война срещу България.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Какво точно лошо да направили? Аз лично бих ги наградил

25

Анонимен

преди 4 месеца

В YouTube - Изгледайте Българските филми "Козият рог" и "Време разделно"! и ще разберете какво са правили по Балканите наши Братя - Османците!

24

До 21

преди 4 месеца

...кой знае колко милиона щяхме да бъдем сега... Ами множете се бе,правете деца-кой ви пречи?!Все другите ви виновни,все плачете и обвинявате другите за мързела,некадърността и нещастията ви! Ето,вече сте свободни,в НАТО и ЕС сте-стегнете и се оправете!Ама неее-османците,комунизма,русия,Европа,ДПС и извънземните са ви виновни! За 5 века поне дупетата си да подмивате не можахме да ви научим!Хаирсъзи с хаирсъзи !!!!

23

Анонимен

преди 4 месеца

...е,друг е вьпроса, че понеже обичате много хигиената се къпахте на седмица само един път и си пожелавахте ,,честита баня"!Голям смях!Младите ще възприемат това като злорадство но нека да питат родителите си! Дедите ни са се загрижили да има всичко,необходимо в ежедневния бит на хората-и на бьлгари и на турци!Оо,пардон!Пропуснали са да построят дискотеки за вас!Сори!!!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Не се правете на луди!Никой не ви е подлагал на геноцид!Като ви изнася се правите на лъвове а като не ви изнася -на роби!Като ви е било толкова тежко защо нямате поне едно всенародно (а не локално като априлското)въстание ,а?!Имали сте и училища,църкви,читалища,па даже и театър!(В.Друмев,Ш-ен,построен през 1865г.)По заможните се образовали в Европа,където са пътували безпрепятствено с Османски паспорти!До вчера се къпахте в турските хамами-даже и това са измислили дедите ни за вас!

21

Анонимен

преди 4 месеца

До 19: Извършихте най-голямото злоумишлено начинание срещу българите - унищожихте държавата им през 1396. Извършихте етнически и религиозен геноцид. Не се знае колко милиона щяхме да сме сега. Не се знае колко милиона християни щеше да има на Балканите, ако мечът ви не беше стигнал до тук. Това са исторически факти. Не е за вярване какви щети ви нанася и към какво ви подтиква неоосманската политика на мустакатия ви лидер. Той и Хитлер беше мустакат и си мислеше, че определена държава е мощна..

20

555

преди 4 месеца

Под тази статия турците си показаха истинското отношение към българите - злоба. Като не ви харесва, навивайте шалварите и бягайте на юг. Не ви ли идва на ум, че палежът е провокация.