118

Тото

преди 5 месеца

През последните три години този, който най-много гази Конституцията бе именно Радев.

117

Анонимен

преди 5 месеца

Най- добрия президент, който сме имали досега! Мъж на място. Вярно, че от умнокрасивитета не обичат истината, понеже живеят в американските мечти, но това е положението. Аз не съм съгласен утре джо байдън да получи българско гражданство и да стане български политик. Не искам някой британец или франсе да се настанят в страната ни и да ни смачкат тотално. Докато са българи, натурални, все имаме шанс да попаднем на нещо свястно и българско. България на българите!

116

Анонимен

преди 5 месеца

ПП си направиха собствена конституция ,вземат правата президента ,МВР ,службите прукороро съдии ,е няма такава конституция )

115

Анонимен

преди 5 месеца

Украинските копейки не разбраха ,че тук не им е уркопията

114

мдааааа

преди 5 месеца

досега по злобен, разединяващ и плюваш Президент, България не е имала, този изобщо няма реална преценка, винаги трябва да е неговото, за негово съжаление България е парламентарна република, малкото юмруче има основна вина за отвращаването на хората от гласуването!!!

113

Диана

преди 5 месеца

До Анонимен115 Да не би да искаш да кажеш, че за теб Радев е чиста вода ненапита?!...Едно мръсно БСП никога не може да е чисто - както и сега: описва всички липсващи "точки и запетайки", но най-важният за демокрацията проблем /това със назначението на прокурори от политиците!/ го захърбва...Радев е от кръвната група на БСП и трябва да забрави политиката, според мен...Няма място за тоталитаризъм в демокрацията - тя изисква надживяването му или изобщо не може да "диша" т.е. да съществува...

112

Анонимен

преди 5 месеца

От безсилие атлантиците / псевдо-пишещи се в Бг/ , все Президента им е виновен ... Но нали ''АКО'' следващият Президент е от техните , след това пак ли СМЕНЯМЕ конституцията , защото няма да им отърва , мислят само до носът си .

111

Куку ...

преди 5 месеца

До Koko --- Ти няма да побелееш , дано , ред няма !

110

Анонимен

преди 5 месеца

до колкото си спомням, когато Кирчо стана премиер с двойно гражданство,чорапенко нямаше нищо против, но сега, когато не му ходят по гайдата и обърна плочата веднага, доста жалка работа, а конституционно ли е временно правителство да сключва 20-годишни договори!!!

109

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на президента да ги нагласи малко в тая сгобка ,че на хората им писна от глупости на слугите на посолството и посолствата

108

Анонимен

преди 5 месеца

До Зозо.Ти си гледай зелюндев и не се занимавай с чужди държави и президенти щото тук не ти е уркопия

107

Анонимен

преди 5 месеца

Щом трролът се побърка да пише и да плюе, значи Радев е на прав път и му е бръкнал в черната душичка. И не само в неговата.

106

Koko

преди 5 месеца

Радев се е състарил от тази злоба, набръчкал се и побелял. Само констатирам, но офенс.

105

made in РЕШЕТНИКОВ

преди 5 месеца

Някои индивиди са вредни за България !

104

Зозо

преди 5 месеца

Рундев е бита карта. Вече не може да назначава стари ДС топячи за Мин.председател и министри. Ще се пукне от злоба и безсилие :))))))))))) Провесил нос и уши :)))))))))))))))

103

Анонимен

преди 5 месеца

Библията харесва ли? Да сезира светия синод, или вселенския патриарх!

102

Диана

преди 5 месеца

Защо ли Радев не посочва незаконността на политическите назначени прокурори в промените?! Защото иска да ги остави, разбира се, защото се бори за БСП тоталитаризъм, не за демокрация...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

101

Наблюдател

преди 5 месеца

браво!!!

100

Анонимен

преди 5 месеца

До карачанаковЩом ввасил божков ти води дневният ред, ясен си ми!!!

99

До до 98

преди 5 месеца

Много си в грешка! От 2005 насам има много промени!