5

вгз

преди 4 месеца

На последните награди, филма Опенхаймер е получил следните 3 награди:- бронзова за електроните при взрива (алфа лъчението)- сребърна за протоните (бета лъчението)- златна за неутроните (гама лъчението)- диамантена за електромагнитния импулс (ЕМИ).Забележка:описаните видове лъчения се случват при взрива на бомбата.

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 3: Ако си ги гледал на кино, което дълбоко се съмнявам, само си си изгубил времето и парите. Едно шимпанзе и цял живот да го водиш на концерти на Моцарт, няма да му хареса. Въпрос на интелект или липсата му, в твоя случай. Следващия път си пусни Преслава и си сипи една парцуца.

3

Deep Zone

преди 4 месеца

Адска сила е Опенхаймер, абсолютен мастърпийс! Жалко, че поредните копейки са писали преди мен, но то това им е нивото. Нолан е човека, сцената в читалището е една от най-великите за всички времена! Клетите създания още не съм гледал, но като фен на Лантимос съм сигурен, че също ще е много добър :)

2

Анонимен

преди 4 месеца

Гледах и Опелхамър и Бамби миналата седмица, вече не си спомням нищо, освен някакъв един гею в розавко и един друг с изцъклен поглед, точно като еленчето.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Браво! Да седнат на глобуса и двамата им пожелавам!