24

Спонсор

преди 4 месеца

Проспали сте времето! България отдавна е демократично разделе на от КОЗЯК и АНКАРА!

23

Спонсор

преди 4 месеца

Ааа, не може така! Нека да откра днем още малко, щото не стигат за хотелите на полуострова! Бил съм там 73 година лятото! Чудес ен плаж! И що бавят хората, не знам! Тагарев нали подари техниката от поделението на Украйна Тая същата, дето мина през Силистра, и " медийте" демократично замълчаха!

22

Спонсор

преди 4 месеца

Вий ко искате? От ДПС, ГЕРБ И СДС/ съюз от Държавна Сигур ност/ да умрат ГЛАДНИ ли? Кой ша ви пасе още шест петилетки

21

Аа няма

преди 4 месеца

Да е земята предприятията отнети от кумунистите ще влезнат отново в тяхни ръце

20

До Дайте им я!

преди 4 месеца

Много си прав, сега можеше хората да си получавт девидентите на база % от собственността от заводи, ТКЗС, АПК и т.н.

19

Васко

преди 4 месеца

Частна държавна собственост?!?! Какви хора сте назначили да ви пишат статиите?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Завалиите демокрация искали, справедливост да бъде, голями хора, а не резбрали къде живеят ..

17

Парадокс

преди 4 месеца

Целия процес по одържавяване на земеделски земи и последвалото им реституиране е изпъстрено с такива престъпления. Апетитните парцели се дават/продаван на безценица/заменят в полза на "наши" хора, а наследниците на собствениците пият една студена вода. Накрая като провериш кой в настанен на хубавия парцел се оказва, че е син/внук на партиен секретар или милиционер от ДС

16

Анонимен

преди 4 месеца

Е ходете да питате Коцето нали баща му беше от ДС и човека обича да си пука бело от 30 години та чак си съзаде кокошкарник от силиконки за разкош, на него всичко му е позволено ще ви помогне човека!

15

Сомунист

преди 4 месеца

До Анонимен Техни са, ще ги правят каквото си искат. Не са нито твои, нито държавни.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Това са земеделски земи но не ги орат а ги продават за $ и хотели на турци.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Не винаги са длъжни да връщат земя в реални граници, а земя до морето няма да върнат никога.

12

фифи

преди 4 месеца

Нема шанс.Вече са определени купувачите,рушвета е взет....

11

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте им земята на хората, ако трябва с някакъв договор, за да нея продават поне 20 години, а да я разработят или си застроят обекти!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Разкажете за далаверите на Бойко чрез кмета на Малко Търново и изсичането на горите там и краденето на земя в Странджа Сакар в югоизточна България от турците! Разкажете тази история, направете репортаж! Върнете и земята на хората, щом са собственици!

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен"Искат облагородена земя с ток с канализация хич не са прости да платят инфраструктурата ток канализация пътя до там сгради и е им върнете" , това е неразумно изказване, та нали всичко в държавата е построено с държавни пари и пари изработени от населението? Даже стоят неремонтирани от времето на соца. Кажи един частник да е построил инфраструктура със собствени пари, къде и кога? Та те даже и блоковете строят в градинките, за да не прокарват канализация, електричество, паркинги

8

Дайте им я!

преди 4 месеца

Много грешки+незаконности допуснаха с тази приватизация и реституция, хора връзкари, които не са имали нищо, успяха да откраднат, вкл. и най-добри земи, а хора, които са имали, им скриха документите или изчезнаха и не им дадоха нищо или камънаци, пущинаци! Голяма грешка! Ако бяхте раздали на всеки обикновен човек и семейство по нещо, без да разтурват заводи, ТКЗС-та, кооперации и т.н., сега собствеността щеше да е в ръцете на българското население и нямаше да има миграция+демографска катастрофа!

7

Теди

преди 4 месеца

АЗ ЦЯЛА НИВА ИЗТЪРВАХ В РУДНИК МНОГО МЕ Е ЯД ЗА НИВАТА МНОГО ОТ ТРЕВОГИ СЕ ПОБОЛЯХ И САМО ЯДОВЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЕЙ С ОТЕТО БЯЛДЕН ДА НЕ ВИДИМ МНОГО СЕ ЯДОСВАМ И СЕ ТРЕВОЖА *** И ХОРАТА СА МНОГО ЛОШИ ЕЙ В КАПКА ВОДА ЩЕ ТЕ УДАВЯТ И МИ Е МНОГО ТРЕВОЖНО И ПРИТЕСНЕНО МНОГО ОТ КАХЪРИ НЕ МОГА ДА СИ ВДИГНА ГЛАВАТА АЗ НЕ СЪМ АЛЧНА АМА БИВА ЛИ ДА УМИРАМЕ ОТ ГЛАД МНОГО МИ Е КРИВО МНОГО

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ами и аз имам документи на къща, която ми я събори тиквата, само плащам данъци, защото имам документи!!

5

Сега ли

преди 4 месеца

Се събудихте?