24

Анонимен

преди 4 месеца

Проверяват св камиони пътуващи за Австрия. А така, дръжте ги по 1 седмица на границата!

23

Заядливко

преди 4 месеца

Щом сме поели ангажимент за засилен контрол към Австрия...да се спазва....и да се проверяват всички камиони за Австрия....Ще чакам с интерес воплите на Австрия за лошо отношение .....

22

Някой си

преди 4 месеца

Това не е важно! По важното е,че Китай САНКЦИОНИРА няколко " компании" от САЩ,в индустриалната " отбрана"!-:) Тоест,че вече и САЩ Тоест,че вече и САЩ има кой да ги санкционира!-:) Браво! Положителна новина!-:))))

21

До емигрант

преди 4 месеца

Кирил Ананиев го скриха, когато стане ротацията през март ще го сложат сценарист зад завесата да не се вижда и набива на очи, неслучайно толкова правителства го "ухажваха", човекът знае как се краде и как се маскира откраднатото ! "Ученото си е учено" всеки го предпочита особенно когато е К.Ананиев !

20

Анонимен

преди 4 месеца

Тя меркелица пусна милиони ромове от много държави с един замах,сега Финладия и Австрия питат що имат толкова мигранти и терористи ,сега България Румъния виновни ,всички мигранти от ЕС трябва да изгонени ,особенно от Германия на госпожа Меркел

19

мак

преди 4 месеца

Това им е работата - проверки. Сега ги засилиха, за да пазят интересите на Австрия. Поредна австрийска победа.

18

До 25

преди 4 месеца

Ав$тралийке ти се кланяш на нaдapeни бежанци и кво от това

17

аха до 21

преди 4 месеца

Напротив, всички са евроатлантици и са конституционалисти. Тъй казаха и Киро, и Ристе, и Гном. За Боко и Дебелян да не говорим. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!!! Няма да се правите на луди, ей ...

16

Анонимен

преди 4 месеца

Алоо компаньонки Пищовчето от Търново ще прави нова партия готови ли сте за дебелак и потно питонче, влиза му се в Шенген!

15

Анонимен

преди 4 месеца

До аха, какви евроатлантици бре, оня Желязков вчера се кланя на муммията на ХоШиМин

14

аха

преди 4 месеца

Чудя се дали нашите евроатлантически министри и депутати, поне веднъж ще кажат истината. Честно казано, не мисля че ще стане. Ето и това - няма нищо и изведнъж хоп - анекс!

13

ГЕРЕН

преди 4 месеца

ЗАСИЛЕНА, ЗАСИЛЕНА КОЛКО ДА Е ЗА СИЛЕНА. СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. И СКАПАНА ОГРАДА ПОНЕ ЗА МИЛИАРД. ТАКА СЪС ДУМИ ДУМИ И БЛЪФОВЕ ДО КРАЯ НА МАНДАТА. И ДА СИ ТРЪГНАТ СЪС НЕКОЕ МИЛИОНЧЕ В ПОВЕЧЕ. НАРОДЕ МОЙ КРАДЪТ НИ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ. ОПОМНЕТЕ СЕ. МОЛЯ.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Решение на Народното събрание обнародвано в Държавен вестник номер 63 от31.07.2018г т.1: Задължава Министерския съвет да не подписва двустранни споразумения за обратно приемане на мигранти. Ако е подписвал нещо допълнително,Денков е извършил противозаконно деяние и следва да носи наказателна отговорност.

11

Емигрант

преди 4 месеца

Ха ха ха имитаторите на антикорупционност по границите ? Ами до сега защо не показахте засилен контрол бе шмекери, само докато ви приемат ли ще е така ? Засилили контрола, а до днес минаваха свобдно наркотици и мигранти така ли ? Нали се хвалехте, че границите биле сигурни, но явно на УЖ ? Шенген, Шенген надухте главите на хората за да забравят за престъпници като Тиквата, Пеевски, Вл. Горанов и вече забравения крадец най-важният "сценарист" на кражбите в няколко правителства Кирил Ананиев !

10

ъ

преди 4 месеца

Какъв анекс бе, нали не сме поемали никакви допълнителни ангажименти? Това се изредиха да обясняват всички - от Денков до Станишев. Какъв е сега този "анекс" и няма ли да го публикуват? Дева молци, дева.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Това по руските сайтове го гледа нали Инопланетяни ... Те баламосват руснците така с извънземни , за да не пискат срещу диктатора си путин

8

Австриец

преди 4 месеца

Ам чи те вашите избраници ви докараха до там бре. Какво недоволствате постфактум. Вие сте си ги избрали да представляват народа! Хахахахах :) Българи - жиивотни! (Опа, по-добре да не обиждам чак толкова жииивотните...) Хахахахаха

7

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв контрол? Какви гранични пунктове? Дорде решавате допотопни въпроси НЛО нападат Орландо, Флорида. Инопланетен въздушен десант. Никакви гранични пунктове няма да помогнат.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Австрийските тирове трябва да се проверяват най-строго и продължително, за да не се промъкне някой бежанец за Австрия.

5

Анонимен

преди 4 месеца

До Австриецперко