7

Анонимен

преди 4 месеца

Просто са разсърдили духовете на загиналите в Хирошима и Нагасаки,защото са дали защитни ракети на онези,които им пуснаха атомни.

6

СЛАВА ЯПОНИЙ

преди 4 месеца

Японците са наши приятели, тяхната болка е и наша болка. Ако имате нужда от нещо казвайте, японски приятеили.

5

АЕЦ ФОКОШИМА

преди 4 месеца

До Танев - Япония има по няколко големи земетресения годишно, няма как да престане да съществува. Там земетресение от 5-6 не го броят за земетресение. Само цунами да не ги удря, от това братята японци страдат най-много.

4

bl

преди 4 месеца

"При случай, че изместватнето бе в посока Тихия океа, Япония щеше да престане да съществува. " ... Бедни ми г-н. Танев, вие сте пример за това до къде води липсата на образование. Ако изместването беше в посока Тихия океан, Япония никога нямаше да се образува и на нейно място щеше да има дълбока падина.

3

Красимир Янчев

преди 4 месеца

Някои експерти твърдят, че не е безопасно да се криете под касата на вратата при земетресение. Това било мит, който идва от стари времена, но строителството се е променило от тогава и над касата често има тухли. Новото решение било - ако имаш до 30-тина секунди да избягаш от сградата, юруш навън при първите симптоми на земетрус. Инак най-сигурното възможно място било до шахтата на асансьора. Така разбрах аз, но предлагам на Гражданска Защита да излезе официално и да обясни, че не е много ясно.

2

Танев

преди 4 месеца

Япония изтегли късмет, че нейното изместване е посока запад, защото от изток е голяа и много стръмна падина. При случай, че изместватнето бе в посока Тихия океа, Япония щеше да престане да съществува. Трябва да се отчете, че тя се намира върху Огненият пръстен, изпълнен с вулкани. Лека им пръст на загиналите.

1

Не

преди 4 месеца

Се хаби русофоби сме