37

Анонимен

преди 4 месеца

НАЙ-ТАЙНАТА ТАЙНА Е КЕБАПЧЕТО НА СКАРАТА ДА Е НАПРАВЕНО ОТ МЕСОТО НА БЕ-Е-Е... ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ!!...

36

Алекс

преди 4 месеца

Гурме-гладен; скара-добре нахранен.

35

OOoха мамашааа

преди 4 месеца

До Варненец Варна и варненско такива извращения са ми предлагали, и какви имена са им измислили само - там не припарвам повече! Не че София е цвете, ама поне ги няма хюмнетчийските имена :)

34

Пиянде до 23

преди 4 месеца

?!?! Моляяяя ??? Костен бульон в шкембе чорба? Човек, на теб трябва да ти се забрани да припарваш до котлон! Ако вкуся подобно извращение ще ме канонизират! На най ппростата чорба да слагаш костен бульон е психиатрична девиация.

33

Вуте от Световрачане

преди 4 месеца

Аз най обичам черен хайвер с водка Белуга ,обаче немам хайвер и водка и си пием домашна рикия с кисело зеле!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Стефчооо Стефчо, 21 век Стефчо . Всичко тече всичко се променя само наш Стефчо още в отоманско време със селските традиции и цялата Гранде селяния българска...пречиш Стефчо пречиш с това мислене да влезем в Европа.. .заради теб сме все след мухите та в ляво

31

Анонимен

преди 4 месеца

До стефчоКебапчето е точно толкова старобългарско ястие колкото и патешко конфи.

30

стефчо

преди 4 месеца

Ами какво да ядат бе аланкоолу,това са стари Български храно дето са ни съхранили като традиции и народ. Да гледат мастър шеф ли,или черешки на торти? Патешко магре със трюфели ,или рибай стек с пуширано яйце и филе от сьомга със авокадо???

29

Анонимен

преди 4 месеца

Какво гурме за българи бееее...? Тея хора жулят шкембички мирезливи пачички с чесън и лютиво ама яко докато не им виснат сополяците над тенджерата , варени свинарски крачка също много кльопат...ти за гурме и вилици и салфетки ще им говориш...

28

Гошо

преди 4 месеца

Нещо на ток му скарата на бай Кирчо ,та да си пази , всичките му там, тайни и секрети ,те същите , като скарата му

27

донос.бг

преди 4 месеца

Платена публикация?

26

Анонимен

преди 4 месеца

В различните краища на страната шкембето се прави по различни начини. Оригиналното е шопското шкембе с мляко прясно и масло, както е написал по-долу един човек. Видя ли шкембе с кисели млека, олио, ясно че икономисано и бягам далеч.

25

Варненец

преди 4 месеца

до 35 А, бутилка водка от мен имаш! Варят се и телешки кокали за бульона, защото в кокалите има специално вещество което овкусява чорбата!

24

фен

преди 4 месеца

И аз си купих домашна Българска прода прасе от Сопот. Топи се в устата,има доста сланика която наложих в сол,праз и черен пипер.Като правя пържоли мирише в цялата махала. Малко по-скъпо дойде ,но вкуса е ..........

23

До 31

преди 4 месеца

Синди ,да си пишеш и отговаряш си има мед.название което един постоянно ти го казва!!!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Аз правя шкембе със фермерско младо телешко, което аз произвеждам. Варя го в костен бульон (аз го произвеждам) и вода. Малко сол. 50/50 разреждам с прясно мляко. Запръжка с италиянско биволско масло и първокачествен червен пипер кайенски. Домашен ябълков оцет, чесън. Лют кайенски едър пипер. Мммм- вкусотия! А какви отпадъци ядете из ресторантите не ме интересува.

21

Варненец

преди 4 месеца

до 30 Е, то е ясно че така ще кажеш защото навсякъде в България освен на Гюрлата във Варна вместо истинска вкусна телешка шкембе чорба си ял фекалии и затова си с такова впечатление. Разбирам те напълно!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време гледахме прасе, татко го хранеше с коприва, хляб, разни билки и растения, жълъди, тикви, варени картофи, вкуса на месото беше космос, все още подобен вкус не съм срещал.

19

do 26

преди 4 месеца

В интерес на истината си доста прав... Само плиткоумници с ниски доходи ядат кюфтета и кебапчета.

18

До 29

преди 4 месеца

Варненски бедняк мякащ, наши ти казах от какво се прави. Фекалии. От там идва мирисът, дето бачерите обожавате.