86

Аз вярвам

преди 4 месеца

Че и за теб ще има справедливо наказание, защото даде повод да бъде охулена Хилядолетната Българщина от властващите комунистически и ляво-либерални еничари и възможност да отклонят вниманието от поредното покушение срещу Българин в РСМ - все пак от деветия кръг на Ада никой няма да те спаси! Както няма да ги спасят и тези, които водеха пряко тази противобългарска пропаганда и й подгласяха! Нито пък спекулантската корпорация, която ти плати сребърниците за предателството или приятелката ти!В Ада!

85

Руя

преди 4 месеца

Това момиченцеееее

84

Професионалиста

преди 4 месеца

Дете не чалга културата

83

Луд с лопата

преди 4 месеца

И аз се надявам да накажат подобаващо изверга ,но така ли се печели известност ,и Галин чалгара да си прави реклама на чужд гръб и страдание,че хората да го мислят за голяма работа.Не мисля ,че това е начина.

82

Анонимен

преди 4 месеца

адски противна !

81

БОНБОН

преди 4 месеца

Не ни занимавайте с тая ***** видя се що за стока е !!!

80

Анонимен

преди 4 месеца

А кога ходи по баровете и улиците и се надува до "мутрата" не рева, нали? А кое нормално момиче на 15 години работи барманка по цели нощи? Аман от ревливи "парцали".

79

Само питам ....

преди 4 месеца

А дали си е взела поука ? Дали ще я видим да тръгне със някое свясно момче а не нискочел мутрафон ? Някой цигулар ... или библиотекар ... или цветар ? А дано ама надали .....

78

Alex

преди 4 месеца

Докога ще ни занимавате с такива? АКО БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО!!!

77

nimportequi

преди 4 месеца

Е това е пример чалга културата до къде води. Изпростяване до край.

76

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 77 Ами няма да я пипа ако тя не иска. Важи за всеки човек от всеки пол. Понятно, Гaнчo, или ти трябват още обяснения?

75

До 38

преди 4 месеца

По лицето никога не е имала разрези, за да има белези, стига сте си измисляли.

74

До 48

преди 4 месеца

Никога не е имала наранявания на гърба, те са само по двете бедра, лявата ръка и двете гърди. Шевовете бяха 200, а не разрезите, разликата е огромна. По лицето бяха само хематоми, охлузвания и фрактура. Другото са журналистически измислици-премислици.

73

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 75 - Не съм другарка, но ти явно си. Можеш да тръгваш на протести за права на сврпъхфеминистка, да се разхожда гола където си иска, да се чекне както си иска и никой да не смее да я пипне, а всички от мъжки пол да си натискат нагона. Трудно е да обясниш на немислещи, решили,че те са единствено прави.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Доста приятелчета на онова животно с макетното ножче са се събрали да го защитават. Оня Айнщайн от Гълъбово с анцуНга и БМВ-то негов набор, дето заплашваше през клавиатурата, тука ли е?

71

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 66 Добре, другарко. Сега остава да определиш какво означава "прилично облекло" и всички да тръгнем спрямо твоите изисквания. А ако някой не ги спазва има право да бъде нападан, стриган, дран и каквото там се върти из побърканите желания на тия с много малко около хипоталамуса.

70

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5Трябваше да запише песен за домашното насилие.

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 68Следващия път да си избере някое скромно момче и с него да тръгне.Често на възрастта на Дебора бъркат самочувствието без покритие за увереност.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Според мен трябваше да запише една песен за мъжът който и причини телесните повреди - една смесица между поп и рап щеше да се получи добре.

67

АНОНИМЕН

преди 4 месеца

Тая се чуди как да привлича внимание. Със сигурност е правила това и преди. Само не знам защо наричате тази грозна мома "хубавица" А с какво се е занимавала стана ясно и на децата.