34

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, че е така! Нали за това бяха ваксинките. М/у другото, взехте ли осмия си бустер? Ако не, бързайте че не останаха!

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Чичо 11. Не става дума за изпитаните ваксини според мен, а за експерименталните мРНК препарати в изпитателен срок, с които се опитваха да изнудват хората под страх, че са глупави (не вярват в 'науката'), безотговорни (заразяват всички около себе си) и затова заслужават да си изгубят работата и прехраната и едва ли не да умрат (Зеленият сертификат). Така по-ясно ли е ?

32

аз

преди 4 месеца

До 36. Що ти каква кола караш, без да си учил и хилядна от това, което е учил докторът.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм Българин - потомък на Зевс, Орфей, Дядо Коледа и синовете му Болг и Брем. Потомък съм на Александър Велики. Потомък съм на Исус и Диана, на всички Римски Императори, Спартак, на Рода Дуло по цялата Земя, на Паисий Хилендарски, Раковски, Ботев, Левски, Петър Дънов. Потомък съм на Цялото Бяло Братство на планетата Земя... и не си спомням някой от тях да е пиел Хапчета и ходил на Лекар. Пиели сме Ракийка и вдигната високо за Здраве - чаша с Червено Вино!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Ква пандемия, кви пет лева? Източихте касата с фалшивите си болни от кромид и още толкова фантоми. Ше си намерите и вие майстора. Каква кола караш ей така между другото питам?

29

Анонимен

преди 4 месеца

А кога ще смените името на "Пирогов" с "Доктор Менгеле", за да премахнем русофилията? Фашистите вече подготвят провокации, не само във Фашистка София, но и в другите градове. Барелефът на Пирогов да отиде в музея на руското изкуство.

28

От

преди 4 месеца

Некачествена храна и от ниски доходи. По времето на соца се ядяха много качествени и евтини български плодове и зеленчуци, месо и месни продукти с много по-добри вкусови качества в сравнение с днешното прано и препрани месо. За млякото е същото. Палма нямаше. Сега ядем това, което на запад не харесват и вместо да го изхвърлят го дават на по-високи цени и реализират огромни печалби. За това ли стоим в ЕС, да ядем *** на запада да ни унижават.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Лъжата води след себе си друга лъжа. Къв постковид бе крадец???? Те и полицаите в Стара Загора не оказаха агресия, ама човекът го убиха. Омотаха се в лъжите си, всички видяхме. И вие сте същите мошеници! Кого лъжете, юрдечките лич

26

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Сатирично стихотворение от 2020 година: " Нов призрак броди из Европа. Ковид-мафиот . Кога най-после ще се отървем от този *** ? Какъв имунитет при тоз капацитет ? Без друго се задъхваме , а взехме да издъхваме . Дай Боже , след тази беда да оценим безличната си свобода. Ний доброволно се заключихме отвътре и ключа хвърлихме навън . Кога най-сетне ще дочуем спасителния звън ? ! " . Авт:Г.И.М.

25

Пророк Антиваксарий

преди 4 месеца

В ада ще горят всички слуги на дяволските инжекции!

24

Срината е

преди 4 месеца

и не само имунната система! Всички дружно, медии, управляващи, гожита, кунчовци, мунчовци и сие много се постараха!

23

нагорни карабах

преди 4 месеца

кви са тия пациенти от нагорни карабах ве, кой ги довлече и защо бай Каиш от Сусорлево им плаща масрафа?

22

баба мара

преди 4 месеца

и защо е срината защото няма профилактика защото сдс преди повече от 20 годинисъсипа здравеопазването в българия изпратете хора да заковат по един пирон в тоалетните на пирогов да има къде хората да се окачват чантите докато събиратурина за изследване премахнете гишетата за регистрация хората да се регистриратв съответните кабинети или отделения излишни броики и разходи

21

Анонимен

преди 4 месеца

Безспорно е срината на всички дупчени с експерименталки. Чудя се дали някога жертвите и (близките им) на този геноцид ще потърсят сметка на палачите си или ще вярват че "новия вариянт" ги е убил или осакатил.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Да въведем руската имунна система!

19

До 23

преди 4 месеца

Ами точно за туй!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова много ваксини, толкова много хапчета и накрая срината уминна система. Що тъй, баце?

17

Наздраве!

преди 4 месеца

Тоя па чак на нацията оцени иунната система! Великан!

16

Messi

преди 4 месеца

Случаите...кой не е ходил на училище!

15

Анонимен

преди 4 месеца

***, ***.... Посковидна ти е дипломата.