46

българин

преди 4 месеца

То тя тази "криза" беше осезаема от повече от 2 години мисля аз Лично! Някой под мен написа,че това е "съюз" на Марионетки! И е Прав! ЕС се оказва в последствие,Че Не е Наш Европейски! Така го бяха "замислили" само Пред нас! И то държави като Белгия,Франция> Холандия и Германия най вече! Държави които страняха от Общественият живот в Световен мащаб до 1989 г! И изведнъж се "развихриха" след 1989 г! Доказателство че в ЕС има раздор,е Приемането ни в "Шенген"! Ще спираме ние "тирове" за да ниЧуят?

45

Анонимен

преди 4 месеца

Съюз от марионетки.

44

Анонимен

преди 4 месеца

"Той ще заеме мястото си в Европейския парламент в средата на юли, " --- Яено някой е купил изборите щом отсега "демократичните медии" знаят резултата. Това е демокрация нали.... хаххахахаахаххаха

43

Добър сигнал

преди 4 месеца

Кризата с Украйна и общото дередже на ЕС като резултат, ще се оправи, когато днешните политици, набутали ни тия ла ***, се отлръпнат от сцената. В този смисъл, браво, Мишел! Чакаме и другите мишки като Борел, Шолц и най-вече Урсула, да последват сигнала.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 29 НИЕ НЕ!!! Поставените от посолството управници тук, с всичка сила ни набутват там като кокошките в курника. Така им е наредено.

41

преоблякъл се Илия

преди 4 месеца

Той пък е един дипломат!!!! Европейските институции отдавна вече не са това, което бяха! Няма ги лидерите с визия и ум в главите! Напълниха се с бездарни "функционери", които послушно изпълняват заповедите отвъд океана и съсипаха континента! Лошото е, че същите персони са се насочили отново да се намърдат на предишните си места. Лесно не се изпускат такива тлъсти, синекурни длъжности! И това ще бъде краят на Европа. Нищо добро не ни чака, ако отново такива ще управляват ЕС.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Bepoятнo, мocьo Гилoтeн?

39

Анонимен

преди 4 месеца

Урсула му открадна Властта на Дългуча. А той само веднъж успя да и отмъсти, като не протестира когато Султан Ердо(г)ан я сложи на диванчето. Хитрец е Дългучът, усеща, че е по-добре да напусне върховете при задаващата се буря преди изборите за нова Комисия. Безобразията на Урсула с ваксините няма да останат вечно скрити.

38

ЕС

преди 4 месеца

Е геополитически инструмент на САЩ за разширяване на колониите в Европа!

37

Плъховете

преди 4 месеца

Напускат потъващия кораб..

36

Ужас

преди 4 месеца

Това ръководство е срам и позор за ЕС,докараха Европа до война и катастрофа и още искат?;

35

Аман

преди 4 месеца

от кремълски статии...

34

Слава императоре Си!

преди 4 месеца

Жълтата империя печели, много ясно.

33

А1

преди 4 месеца

Разширяваме ЕС с условието задължително членство в НАТО и после американски бази!Вече и домашните кучета и котки разбраха играта на САЩ!

32

Моля за отговор

преди 4 месеца

Защо Бойко Методиев Борисов поръчва убийства срещу неудобни Българи и никой не му държи сметка, имаме ли институции въобще !? Казвам се Мирослав Германов!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Липсата му само би била от полза, пък и сега със сигурност Урсула няма да остане без стол.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Ми то само кризи тоя съюз инфлация и рецесия колко ли ще издържи

29

чак пък

преди 4 месеца

криза,просто нормална процедура,но на вас мед ви капе от устата да пишете колко е зле ЕС,русофилски ***

28

Анонимен

преди 4 месеца

Значи Европейския съюз в криза потъва в рецесия а ние вместо да вземем спасителната лодка и да бягаме от потъващия кораб твърдо стоим

27

Еее

преди 4 месеца

Нема нужда от тоя дедо