14

Принц Злостър

преди 4 месеца

Какво има да обяснявам, има си цяла индустрия с милиарди клипове в интернет, за който се интересува.

13

az

преди 4 месеца

До Първо,какво саДирилина глупав ли се правиш? всички малоетни и непълнолетни, които са били там, са били принуждавани и насилвани. Или викаш, що не са си тръгнали през вратата..

12

Анонимен

преди 4 месеца

Какво има да обяснява, всичко е ясно Епщайн беше успешно самоубит и точка.

11

Първо,какво саДирили

преди 4 месеца

тези 17-годишни момета там? Второ, могат ли да докажат, че са заявили, че нямат навършени 18 г. преди някой да постави ръка на гърдите им или да ги покани в леглото си? Трето, ако не са били съгласни с онова, което твърдят, че се е случвало там, защо не са си тръгнали? Или просто се възползват от историческия момент, в който изведнъж стана актуално разни жени да твърдят, че преди 20, 30, 40 години някой ги е насилил и случайно този някой има милиони, от които те искат да си чопнат колкото могат?

10

anonimen

преди 4 месеца

Уха, такива партита дават невероятен материал за изнудване, нали се сещаме, че с подходящия запис всеки ще изпълнява каквото искаш? После ЦРУ слага свой човек и този негов човек е невероятно послушен, като знае какво имат срещу него

9

anonimen

преди 4 месеца

Колкото и да плюете, светът гледа и преценява. И когато падат кралски глави за обвинение в сексуално насилие, всеки иска да ходи там, а не в Русия, дето и жената на Путин не знаем коя е, а пък за арабските държави даже не коментирам, дето съвсем законно си се забавляват с малки момичета. Проблемът е принудата, а това, че са били с жени и Клинтън в женска рокля - чудо голямо, всеки си има някаква фантазия. Сигурна съм, че всички мъже са се чудили какво ли е да си в рокля и с грим. Неудобно е, не

8

Анонимен

преди 4 месеца

Невинен е - Джон Подеста

7

Анонимен

преди 4 месеца

ами че на запад всички са такива -рибата се вмирисва от главата- забравяте тия български мъдрости

6

:

преди 4 месеца

Този дърт извратеняк има картина на Бил Клинтън в женска рокля на входа на апартамента си в Ню Йорк , в момента го обсъждат в разни чужди медии , плашещо е какви психичноболни имат достъп до власт и ресурси.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Семейство перверзници....

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ще излъже, тези нarлоcakcи са печени в тая работа. "Под клетва", айде, нема нужда!

3

Анонимен

преди 4 месеца

В милиардерския роял клуб, масово са извратеняци,педофили и сатанисти!Епщайн само им е давал каквото искат.

2

Анонимен

преди 4 месеца

И под детектор на лъжата да обяснява, пак няма до никъде да доведе! Педофили,канибали ,техния свят все още е непознат за обикновените хора!

1

Сър Джеймс

преди 4 месеца

Евроатлантици сър! Забавляват се!