10

Анонимен

преди 9 месеца

*** то блинкен Хазарче Украйнско, и красавицата Нюланд. Няма ли един бял американец на негово място да сложат, Аман от Хазарчета в сащ, Европа, Русия и Украйна все наместени в политиката и бизнеса *** имате си държа ходете си там. азарчета

9

Анонимен

преди 9 месеца

Блинкън на обиколка , кой на коя страна ще застане в 3тата СВ ! Много ги е страх шерифите ,че скоро няма да могат и копче да кажат на който и да било! Само ,че за да мир ,ще се мине през война , а ние пак на грешната страна. И ако някой си мисли ,че ще воюваме с Русия , греши , ще е с Турция , защото Турция е троянския кон на НАТО и е на косъм да се включи във война с Израел! Колко хубаво ще си нарязахме ракетите да влезем в НАТО ( дано сме го направили по БГ начин и си ги има някъде каше)

8

Анонимен

преди 9 месеца

Свобода за Палестина! Спрете Геноцида!

7

до анонимен 4

преди 9 месеца

Краварите Никому, Никога Не Са Угаждали!!! Те се ръководят единствено от Собствения си интерес и цели!!! Днес, ти си Ситуативен съюзник, утре, може да се окажеш неудобен, който ще Свалят от Власт с Компромати и Цветна Революция или ще ти устроят Гражданска, Етническа или Религиозна Война, ще ти наложат Санкции от всякакъв "род и калибър" и ще замразят националните ти банкови ресурси, или просто ще наемат някой ш///изо да те отстрани, като убийството на бившия японски премиер Синдзо Абе!!!!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Затова ли, пропуснаха самолета на Лавров и Захарова да прелети над Гърция?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя не говореше ли вчера, че отношенията им с България са специални и стратегически? Да не е още един Пилат Банкянски?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Taka e, aмepиkaнцитe yraжgaт нa вcичkитe им npeтeнции, kanpизи и интpиrи... 3a cмeтka нa gpyrи cтpaни, paзбиpa ce!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Като е така, защо е приел Блинкен в Ханя, малък град на изолиран остров. В Атина, макари Блинкен да не е Байдън сега щяхме да четем за бунтуве, палежи и прочее.

2

Анонимен

преди 9 месеца

В толкоз добри отношения са, че от десетилетие гръцки премиер не смее да покани американски президент. Избухват масови безредици, а Атина е на ръба на война.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Това е добра новина за целите Балкани.