41

Анонимен

преди 5 месеца

И те като гърците си измислят историята за сметка на другите народи !

40

anonimen

преди 5 месеца

Nito e bil Grk , a oste pomalko Blgarin , koito i ne gi e imalo prez tova vreme, ama naiinteresnoto e ce Grcite slavat coveka koi gi e pokoril i izbil polovinata. Hahahaha , bednaci

39

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Акекссандър не е бил грък обаче.Иначе им благодаря на гърците,че признават величието на този наш водач,който,макар и да бе дете, срази гърците и техните сънародници в Индия.

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен"Пред Александър Македонски всички останали царе и завоеватели са пионерчета.Няма такъв човек - войн.И е много начетен и умен.БОГ.Няма, не се е раждал повече и няма да се роди такъв."........ , айде бе, верно? Ти да не яде на една маса и живя с него до вчера или може би си го короновал? Не виждаме ли, че това са лъжи и то плоски? Приказки от "Хиляда и една нощ".

37

Анонимен

преди 5 месеца

Гърците са от Мала Азия, днешната турска част в Азия им е била родината, гърците започват да се преселват на Балканите около XVI век и то южно по островите и на Пелопонес, чак през 19 век завземат Солун, какъв дворец, какви пет лева?! Лъжци!

36

Анонимен

преди 5 месеца

А гащите му намериха ли на Сашето Македонски, хахахахаааа? Абе Солун е гръцки град, от началото на 19 век, когато се разиграват драматичните Балкански войни и гърците превземат териториите в днешна централна и северна Гърция, където са живяли предимно българи! Какъв Ал. Македонски , вече ставате банални с измислените си лъжливи истории!

35

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 34. Даже реставраторти-хисторици са участвували в коронацията

34

Анонимен

преди 5 месеца

До Epaminond Hecataeus. Не йе гръцка, а византийска. А преди тва римска. И кво прайм ?

33

Анонимен

преди 5 месеца

До Щирлиц 27 Ти написа най-точният коментар. Който разбрал, разбрал.

32

Epaminond Hecataeus

преди 5 месеца

МАКЕДОНИА Е ЕДНА ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ ГРЪЦКИ ЗЕМИ , = РЕГИОС, РИГИОНИС, ПЕРИФЕРЕИАС....МАКЕДОНИА Е СВЕТЛИНАТА НА ХЕЛЛЕНИЗМА И МЕЧА НА ГРЪЦКАТА ПАН-ВАССИЛИСА = ДЪРЖАВАТА ОТ ТУНИС до НЕПАЛ И КАЗАСТАН .

31

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 35 - Щото е чист българин, бре! :)))

30

Анонимен

преди 5 месеца

Е защо тогава не е Александър Гръцки, а Македонски?

29

Анонимен

преди 5 месеца

Поредната фалшификация.

28

Epaminond Hecataeus

преди 5 месеца

ШЛЕМОВЕТЕ НА ВОЙСКАТА СА ГРЪЦКИ ДОРИИСКИ...В ИСТОРИЯТА НЯМА ТАКОВА НЕЩО = ТРАКОСКИ ШЛЕМ....ИМА ФРИГИИСКИ !!...И ГЕНЕРАЛИТЕ НА МАКЕДОНИА СА НОСЕЛИ ЧИСТО ПАН-ЕЛЛАДСКИТЕ КЛАССИКИС ХИППОС-ХОПЛИТНИ ШЛЕМОВЕ = ВЕЛИКАТА КЛАССИКА НА ГЪРЦИЯ !!..ШЛЕМА НА АХИЛ Е ТАКЪВ !!

27

Анонимен

преди 5 месеца

До жалък си. Ей такива кат вас коленопреклонници са виновни за всякакви беди по света. Набелязвате си велики личности, полубогове и т.н. и започвате да си биете главите в земята и да правите каквото ви кажат без да мислите. Създавате религии и секти и започвате да обяснявате, че само вие сте прави и който не слуша на кладата. И т.н. Не съществува такова нещо като велика личност. Има хора достойни за уважение или не.

26

Анонимен

преди 5 месеца

До жалък си. Кво му е великото ?

25

Света

преди 5 месеца

Произлиза от македония

24

Историк

преди 5 месеца

И реално двореца не е на Александър Македонски а на баща му, който бива УБИТ от един от дворцовата си стража..... началник на която е бил младия и амбициозен Сашко Македонскию.... Случайност ще да е било.... После Сашко след като заема поста на баща си отива в Атина и моли да бъде назначен за главнокомандуващ на гръцката армия за да потуши въстанията по българските земи и след това тръгва към Мала Азия и никога не се завръща. Умира във Вавилон от преяждане и пиянство. Край.

23

п.п.

преди 5 месеца

половината от гръцките острови са продадени на западни богаташи!...как няма да играят сиртаки и да се наливат с узо! и трилион заеми да имат ще им опростят! тарикати!

22

aaaa

преди 5 месеца

Що лъжете ората бе,всички знаем че Олександър Велики е от Украйнски произход и е тръгнал да освождава Индия от Индиците.И те като се изплашили дошли да искат политическо убежище във България.