79

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя всезнайко каза скоро че влизаме в Шенген ,гад лъжлива ,и последно, кога влизаме бря кютук

78

ХоХо

преди 4 месеца

Нямаше ли българин та избрахте този турски фес да защитава нашите християнски ценности ?

77

Предложение..

преди 4 месеца

Да пробваме с дълдисване под вода по дунава или да изкопаем тунел до шенгеня!Хахах!Какво ще кажеш Илхам Кечек?

76

2

преди 4 месеца

Киро П;рос;то;то, Асен К;о;ко;рч;о, Лорер Ю;д;а, Габриел Жи;ра;фа, со;ро;со;идните телевизии БНТ, БТВ и НоваТВ, со;ро;со;идн;ите сайтове начело с Фр;ог;нюз и кохорта от платени со;ро;со;идни екперти. Целта няма да бъде постигната, а участниците в дългия списък со;ро;со;идни пр;ода;жници ги очаква народната мъст, която ще се разправи с тях до девето коляно. Без прошка!

75

1

преди 4 месеца

Основната цел на неолибералния тоталитаризъм е ликвидиране на ортодоксалното християнство. Главната роля е поверена на световното еврейско лоби, което ръководи и финансира операцията. Стремежът е да се оправдае предателството на Юда и да се ликвидира вярата в Исус. Първит етап на операцията е извършване на преврат в ортодоксалните държави България и Украйна, поставяйки в управлението им предатели като еврейските агенти Денков Палзмодия,

74

Анонимен

преди 4 месеца

Пет пари не даваме за Шенген,щом искат са ни напълнят с мигранти.Донякъде са прави,защото с такава граница-тип плет на селска къща се влиза като в имота на съседа.Хората ни отпуснаха достатъчно пари.Сега,заради кражби ще страдаме всички.Дано не стане като в Англия ,Германия и Франция-ад под небето на Коледа.

73

Моля за отговор

преди 4 месеца

Защо Бойко Методиев Борисов поръчва убийства срещу неудобни Българи и никой не му държи сметка!? Казвам се Мирослав Германов!

72

Наблюдател

преди 4 месеца

Защо си е свалил чалмата тоя пършивец ?

71

Вълканов

преди 4 месеца

Защо ни е Шенген. За да се внасят заразни болести ли. Гръцкото правителство издаде заповед за носене на маски, заради нарасналата заболеваемост от Ковид и Вируси, а нашите Софиянци се юрнаха към Гърция и хоп отново нарастна броят на вирусните заболявания. Обикновенните Българи не ходят на екскурзия. Ходят богатите и управниците.

70

Насран сюндюк

преди 4 месеца

Аз и андрейчо сливаков сме братя близнаци!

69

Исфахан чучук

преди 4 месеца

Напрау пращя от акъл !

68

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ УМНИТЕ ЧОВЕЦИ.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Илхане, остави ги да си реват тия магарета български... българина не се оправя и да му удариш един генчемек пак си остава заблуден.

66

аз

преди 4 месеца

тоя на снимката не беше ли един от 4мата българи дето някак си "не успяха" да гласуват по пакет мобилност ? Отделно имаше и съмнения в лобизъм за РСМ ? Сега се изказва по шенген нещо.

65

Да живее

преди 4 месеца

Българо турската дружба Алах Акбар

64

Циганин - експерт

преди 4 месеца

Турското културно наследство в България!

63

Логично е

преди 4 месеца

Ако Бг влезе в шенген, влиза и Турция! Влиза и ислямиста Ердоган. Европа дали го иска! Австрия е само говорителя. Може да бъде всяка друга страна.

62

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Тоя турски. разбойник всъщност точно това иска-да не влезем в Шенген. Докато президент на турцизирана и хитлеристка Австрия е Ердоган все ще ни спират . Как само тия турко-австрийци видяха проблеми в България,бе? Ама нали Ердоган не може да ни завладее ако сме в Шенген,та ...Турците умишлено лъжат,че искат България да е в Шенген,за да можем да се отвратим от Шенген понеже точно турците го искат.Това им е уловката.Защото ако сме в Шенген се свършва с турският граничен произвол,дами и господа.

61

Oт къде ги намирате

преди 4 месеца

тези не информирани налъми? . . . . Аз прочетох много внимателно едно изследване на Европейския съвет по външна политика: Румъния и Великобритания се интересуват от последствията от COVID-19, . . . . АЛЛОУУ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТДАВНА НЕ Е В ЕС! НАРИЧАШЕ СЕ БРЕКСИТ! Българските представители в ЕС както винаги проспали и този път излизането на Англия извън еС!

60

Рендету

преди 4 месеца

Бг Мафия, в лицето на политическата организирана престъпна формация ДПС , си има държава!!!!!! В Европа и Краварнка го знаят!!! За сега сме им необходими като Територия и Плацдарм, но утре може да се окажем Ненужни и тогава duпе да ни е яко!!!