149

Русофил

преди 4 месеца

Руския император Владимир Путин е вашият господар!Ще слушате и ще изпълнявате!Иначе ще има бой.

148

Анонимен

преди 4 месеца

До: Дори израелското ПВО би се пропукало след подобни атаки. Отговор: израелското ПВО е добро срещу гаражни ракети ... Ще се справя с гераните със спорна икономическа ефективност.. калибрите са под въпрос но всичко друго ще минава през него - оникс, искандери и кинжали на 99 проц х-101 и х-22/32 също ще минават с 80 проц. вероятност

147

Цветан Фиков

преди 4 месеца

Ха ха ха ха

146

Руя

преди 4 месеца

Вече е време да се спре помощта за украинците.

145

БЕНКОВСКИ

преди 4 месеца

ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ,НЕ ПОДАРЯВАЙТЕ СИСТЕМИТЕ НИ С 300 И С 200 НА УКРАЙНА,ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН И НЯМА ДА МОЖЕМ ДА СИ ЗАЩИТИМ НЕБЕТО,А И НЯМА И ОТКЪДЕ ДА КУПИМ,ЗАЩОТО ИДВАТ СЛЕД 10 години чакане.

144

курвата зелена нарко

преди 4 месеца

въртигъза ще лапне дръвцето в най-скоро време, ще му направят надгробен паметник по прашки на обивки с токове и банан в дирника

143

До 152

преди 4 месеца

Те кинжалите не ги свалят, свалят шахеди, които са в ролята на мюрета струващи по 2-3 хиляди долара. Кинжалите си достигат целите. Много боб имат натовци да изядат докато почнат кинжали да свалят.

142

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците все още не вдяват че свалените от тях ракети не е триумф за тях а за руснаците, защото срещу няколко хиляди долара, колко струва един кинжал да рече украинците харчат 1-2 милиона долара, колкото струва една ракета патриот.

141

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ САМО БЕЗ ПАТРИОТ, ОСТАВАТ И БЕЗ ЕФ16. ДАТЧАНИТЕ ХИТРИ, УЖ ОТЛОЖИХА ДОСТАВКАТА ЗА СЛЕД 6 МЕСЕЦА, НО ТОГАВА НАЧЕЛО НА ЕС ЗАСТАВА ОРБАН.СЪС КОЕТО АВТОМАТИЧНО ЩЕ СЕ АНУЛИРАТ СДЕЛКИ СЪС ХОХЛИТЕ

140

Анонимен

преди 4 месеца

УКРЕТАРЕ БЕЗ "ПАТРЕОТАРЕ" ОТИ СА СЕ НА"С,РАЛЕ.

139

Анонимен

преди 4 месеца

Глупости! Политическо лицемерие зад което се крие политически пазарлък. За съжаление тръмпясали, копейчовци и т.н. са гласоподаватели, които гарантират влизане във властта на най-обикновени разбойници и мошеници.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Фашиста ,,го отряза от сащ с пари и оръжие ,а Ко стане Тръмп президент ,зеления че получат един голям мукар ,смях за клоуна

137

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

Вицепрезидентът на Украйна Виктор Медведчук изрази мнение, че липсата на професионализъм, приемането на нацистката идеология и жаждата за чужди пари водят Владимир Зеленски до колапс . И белото, и белото.

136

Козяшки Троляк

преди 4 месеца

Не се оплаквайте - на Русия и свършиха ракетите още преди година! Нали така беше?! Тая година вече наистина ще влезем в Масква и ще арестуваме Путин!

135

Хелоу

преди 4 месеца

Ако може всички промити мозъци евроатланти да видят как запада ще ни "пази" и как ние сме НАТО и НАТО е нас. Ще ни изоставят при първа възможност когато стане неудобно.

134

Хахахах

преди 4 месеца

ХАХАХХА

133

Анонимен

преди 4 месеца

до юнака- като си юнак ходи се бий против лошите руснаци или си клавиатурен юнак? ;))

132

Юнак Балкански

преди 4 месеца

Тука, в този чат, пак някакви хейтъри плюят и сипят злъч. Предполагам, че хейтърите са скрити пропагандисти на ***(к)ин. Нещата са прости в Щатите. Републиканците блокираха следващия транш помощи за Украйна на стойност 5 милиарда поради техни си политически причини.Европейския транш също беше блокиран от любимеца на Путин - Унгарския Орбан. Тоест, няма пари-няма ракети. Аз силно се надявам тези пари да се отпуснат скоро за да се даде отпор на Руската Империалистически агресия.Долу Путин!

131

ФАЩ

преди 4 месеца

ПРОКЛЕТИ ДА СА,КРАВАРСКАТА ШАЙКА Е ЗАЕТА ДА СПАСЯВА ЕВРЕИ

130

Абра кадабра

преди 4 месеца

Всеки си пази ракетите.