29

Не са кодове

преди 4 месеца

Не са грешки не са апокалипсиси.ЗАЩО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗЛИШНА ПАНИКА,ЗА ЕДИН ПРЪСТ СНЯГ? ДОРИ ПО КУРОРТИТЕ НИ ГО ПОТДЪРЖАТ С ИЗКУСТВЕН.

28

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Тука ако удари една зима като в Москва и снеговалеж като в Мюнхен, България ще загине направо.

27

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

ПОЧВА ДА ВАЛИ СНЯГ И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТЕМИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ В ТАЗИ ПОСОКА. ДОБРЕ ЧЕ Е ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ЗА ДА МОЖЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ПСУВАТ И ЗА ДРУГИ НЕЩА, НЕ САМО ЗАРАДИ ПРЕСПИ И ПОЛЕДИЦИ И КОЙ Е ТРЯБВАЛО ДА ЧИСТИ ПРЕД БЛОКА ХАХА

26

Анонимен

преди 4 месеца

Карай си уазката и тихо.

25

Анонимен

преди 4 месеца

и в прогнозата за времето ли се оа..ха кравофилчетата долни, виждали сте G класа на снимка само

24

До 24

преди 4 месеца

Е па имаме SAP, напуснах го пред има няма 2 години наистина деградирала компания купи си офис за 50 млн. еврака понеже прецака всички служители.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Аз зимата карам Mercedes-Benz G-KLASSE, едната гума струва повече от колите на русофилите. Заедно с тях вътре. Мислите ли, че ме плаши малко вятър и сняг? АЗ НЕ КАРАМ ЛАДА И МОСКВИЧ, НИТО КИТАЙСКИ ЕЛЕКТРИЧКИ да ви го кажа другояче.

22

Анонимен

преди 4 месеца

В ЕС дори няма нито една IT компания, която да бъде спомената. Нямаме европейски Apple, Microsoft, Google, Amazon, Huawei, Alibaba или Tencent...С всички последствия.Въпреки че през 2008 г. ЕС все още беше водещата икономическа сила в света (всъщност без шега, той беше доста пред САЩ и четири пъти по-голям от Китай), оттогава той значително загуби позиции. Китай и САЩ значително увеличиха икономическите си показатели и не само изпревариха, но и изоставиха ЕС. А пропастта между ЕС и неговите конкуренти става все по-голяма, а не намалява...

21

еми

преди 4 месеца

знаете.. АХХАХХА.. СЛАВА УКРАИНЕ

20

Съвет

преди 4 месеца

Перете само с Ариел клийн екстра пауър!

19

Българин

преди 4 месеца

Хайде СИБИЛЕ. тАКА Я ХЕЕ ВЛАДИТО НИ МАРКОВ. Неи го познавах лично нито него, нитопък тази Сибилето му. Когато слушам песните му, обикновмено пиша коментари. Когато пък съм в настроение, си ги запявам. Има една важна особеност за мен. Когато някой пее по-добре от мет, аз слушам. Но пък, когато няма по-добър от мен, тогава ги почвам.

18

Анонимен

преди 4 месеца

до 12 Старозагорец, вие сте басиии Туин Пийкса това село. Уникални сте бе! Даже и совите ви там не са това което са!

17

ПЕВЕЦ, ОТ НАРОДНИТЕ

преди 4 месеца

Ами, ще го почакаме глобалното затопляне до лятото. През зимите си е студено. Те валежите не са и спирали. Синоптицитите и меререолозите са като полтитиците и техните социолози и политолозш. Казнат и говоря савмо това, което им изнася. Толкова малежи съм преживял, че един повече или по-малко, просто нямат никакво дначение за мен. Да са живи и здрави децата на Българията ни. Тя, нашата се е видяла. Не се плаша от нищо, дори и от валежите и кодовете им. Честита. Хайде Анелке. Коя пък е тази Глория

16

требе да има шаш

преди 4 месеца

Ветреца става ураган , снежеца и ръмежа стават виелици ,само и само да има шаш , щото шашнат народ е нужен на чикпаричковците по етажите на властта. Все пак е януари ,какво да вали - маргарити ли ?! А преди месец , когато връхлетя истинска буря в североизточна България - тогава предварително не вопъл , ни стон , сякаш нарочно ! Ама толкова си могат метеоролъжците - докарват го от локуми !

15

нежния

преди 4 месеца

Мене кат ми стане студено съм си направил една възглавница със снимката на Буци как спинка сланинест и гол и си я гушкам и всичко е точно

14

Анонимен

преди 4 месеца

Няма дума в българския език 'почва' като глагол. Има 'започва'. 'почва' викаме ние на сьело.

13

слава УКРАИНЕ

преди 4 месеца

БАНКИСНАКСо затоплиане ..в баните Кустендил

12

Глобален Затоплист

преди 4 месеца

Стига лъгахте! Глобалното затопляне е факт! Полярните ледове се стопиха, нивото на океаните се повиши, Русия свърши ракетите, а догодина влизаме в Москва и ще арестуваме и осъдим Путин!

11

Варненец

преди 4 месеца

Голям студ ни очаква във Варна следващата седмица. Цели -1 градуса. Не знам какво ще правим. Ще трябва да се консултирам с някой жител на Якутск. То пък и така не става. Ще вземе да ме пребие понеже ще си помисли че си правя майтап с тия градуси. Той оня по бански ще дойде да ме пребие в такова време.

10

Старозагорец

преди 4 месеца

Елате в Стара Загора, там и бурите ни отминават, защото ги е страх.