121

Анонимен

преди 4 месеца

Сега всички министри на предателите от ПП се чудят да ли ще останат пак министри от герб ,надявайте се )

120

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя се кани да остава министър ,вероятно Борисов първи него че изгони

119

вой на BG Zрашаги

преди 4 месеца

Само така Тагарев !!! Щом вият на умряло по форумите българските путински мужици, значи яко си им го наврял в гевреците.

118

Бай Ставри

преди 4 месеца

В Централния Софийски Тагаренко ще го правим не професор, а професорКА по духови музикални инструменти и продухване на стари ауспуси!

117

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев, вие възродихте тази земя!! Ще се оттеглиш едва когато този Парламент спре да работи... до тогава има още работа! Сега ви е време да победите и Русия.

116

Анонимен

преди 4 месеца

До SS - Там ни е бедата, почти всичките ни "политици" са взети от улицата. Затова са и толкова "успешни".

115

Who Cares

преди 4 месеца

И тоя ли бил академик?!

114

Анонимен

преди 4 месеца

До Марко Кибернетиката стои и чака Тагаренко за няколко месеци да навакса пропуснатите 25 години . На този господин не зная как му е присвоено научно звание професор от Института по кибернетика към БАН при положение, че той цели 16 години не се е занимавал с научна дейност, а с военни проекти на НАТО. Три години стигат да изостанеш в тая бързо развиваща се наука, след 5-6 години вече си безнадежден , а той сега, след 25 години, ще се върнел към академична дейност!? Става, но в ПА-Симеоново!

113

Анонимен

преди 4 месеца

Да започва да се занимава с акаденичните си неща веднага. Докато не ни е вкарал във войната.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Иска да каже, че му е уредено да преподава в САЩ.

111

Марко

преди 4 месеца

Свърши каквото му беше наредено, прибра едни комисионни, сега ще го уредят на друга държавна хранилка от типа "академични дела".

110

Анонимен

преди 4 месеца

Ти си най-силният министър... как няма да си министър?!?

109

SS

преди 4 месеца

Днес в Бг и някой случаен от улицата да вземеш и той може да стане военен министър.1Имаме смешна армия.2 Институцията покрива,и прикрива некъдарноста.

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Малко за политика,к.107 Научната му кариера в БАН реално е била 3 години, преди нея е бил на работа в авиационен полк, сетне докторант и е защитил докторат във ВВС академията 'Жуковски', която е по тематика свързана с ВВС.Следват военните проекти, които не са свързани с кибернетика, а с НАТО. Реално от 1998г. до 2014г. научна дейност няма, но е присвоено професорско звание. От 2014 до 2023 г. още 9г. загубени години за научна дейност.Кой след 25 години ще те вземе на работа като професор?

107

Анонимен

преди 4 месеца

За какви скадемични 'дела' става въпрос, мин.Тагарев? След доктората ('малък доктор', нали) си служил кото поддръжка в авиополк.Сетне 3 г. в БАН,но за това време си бил или мл.н.с. I степен, или максимум ст.н.с. II степен.Започваш работа по военни проекти, там тази научна степен не важи и не ти е трябвала.От 1998г. до 2014 са изминали цели 16 г., в т.ч. 6 г. съветник към МО на Украйна.Би ли обяснил как през 2014 г. ставаш професор по кибернетика и то в институт на БАН? Кой ще те вземе на работа?

106

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 93 - Има ли значение чий слуга е - руски или американски. Все е слуга!

105

Всичко може

преди 4 месеца

Щеше да изпраща български военни кораби в Червено море за да борят тероризма. Добре че някой го дръпна назад.

104

Малко за политика

преди 4 месеца

Тагарев като министър е заплаха за националната ни сигурност. Да върви да се занимава с академични дела (доколкото му стига пипето за това). Там и да оплеска нещо, едва ли ще е от голямо значение.

103

Бай Ставри

преди 4 месеца

Тагаренко го чакаме в Централния Софийски за тежка сватба! Ще го омъжваме за цялото отделение!

102

магаренко,

преди 4 месеца

тебе и червеите около тебе, само бензин ви чака!