59

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

До маалатъ, да, но само ако ни на неговото ниско ниво. В България има една общоизвестна истина и тя е: полицаи и военни нямат нищо в междуушното пространство! Там веят ветрове без препятствие. Явно сте си лика прилика щом ти е такова мнението за този предател!

58

маалатъ

преди 4 месеца

Добре, че поне имаме адекватно мислещ Президент в лицето на Радев, в никакъв случай не твърдя че е идеален и безгрешен, но поне е адекватно мислещ и разумен!

57

Анонимен

преди 4 месеца

До абе, 80% не могат да свържат двата края! 500 000 са на минималка.... това са хора. без капацитет в главата.... този може и трети мандат да спечели с тяхна подкрепа :)

56

анонимен

преди 4 месеца

ПУТИН НАЕ ЛОБИСТ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ДА МУ ВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА

55

Анонимна

преди 4 месеца

Това за сумата от 100 000 не го знаех.

54

Анонимен

преди 4 месеца

До 57 Е ти за това докара и едни просяци да се мислиш за много удачния,а иначе на вързано куче хляб не можеш да дадеш

53

Анонимен

преди 4 месеца

"Промяната" нае лобисти от САЩ, за да популяризират "прозападните действия" на България срещу $100 000.

52

а бе

преди 4 месеца

А бе! Българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС, бе? Българите не могат да пътуват свободно в Гърция, България защо не може да търгува свободно с Гърция! Нали ЕС е съюз на свободно придвижване на хора и на стоки. Ама за българите не може - ха ха хааа - вижте се, бе, маимyни, как ви правят на маимyни, ха ха хаааа...

51

абе

преди 4 месеца

някой да напише поне две полезни за България неща които този е направил , а кара втори мандат .

50

Мафията убива

преди 4 месеца

Това е мафия, Борисов е извършил стотици престъпления и никога не е влизал в затвора, същото се отнася и за полицаите! За Мафията всичко е пулоистина!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Президентът е перфектното олицетворение на типичния мрънкащ неудачник, който само се оплаква, нищо не прави и все някой друг му е виновен.

48

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Радев е турчин с български имена.Това,което в съгласие с политическите си "опоненти" прави,е да имитира опозиция,но всъщност резистенцията срещу уж престъпленията на кабинета е в съгласие с кабинета. Така ни работят от тридесет години. Опозицията дава властта на властта,власта дава властта на опозицията. Единство на противоположностите. Турски кестени ! Ако Радев бе толкова загрижен за проблемите,които това поредно турско правителство стърже връз животите щеше да свика национален протест .

47

Анонимен

преди 4 месеца

Льотчик Радев лети на полусъединител.

46

Анонимен

преди 4 месеца

До 54 Е видяхме го Бей Шиши,ти си пиши опорки и му се кланяй

45

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Турчин! И на тая снимка Бей Радев в обкъжение от свои сънародници турци. Гнусната *** физиономия на турчин никой не може да обърка..Съветски мандолин грозен !

44

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 4 месеца

ДО МЕДИЯТА НАРЕЧЕНА ДНЕС БГ СПРЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА! РАЗБИРАМЕ, ЧЕ СТЕ НА ХРАНИЛКА ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НО НЕ ГО ПРАВЕТЕ ТОЛКОВА ЯВНО! НАРИЧА СЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО И ЗАЩОТО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ТОВА И СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕЛИКИ! НЯМА КАК ДА ПРОМЕНИТЕ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА А ТО Е, ЧЕ ТОЗИ Е РУСКА ПЛЯСКА.....

43

Петолъчка

преди 4 месеца

Изчезни бе село Славяново! Вка..аха ти го без ваз...ин хаха.... Приключи ти лапането и вече няма как да си правиш каквото си искаш. Сега един импийч..нт и с кобилата под мишница и на село.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са 8% дефицит и фалита бе ***! Ти и бюджет не предложи , за да коментираш освен копринковите проценти !

41

Анонимен

преди 4 месеца

ПееФски и СглобкаСтрой ООД не харесват този коментар!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Кои са тия дето 'влизаме' тоз що говори от името на целия народ? 20% гласували невалиден президент